Breaking News

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Είναι ο μοναδικός πραγματικά ευτυχισμένος άνθρωπος που γνωρίζω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Καλοκαίρι #not» φιλοξενήθηκε ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ο οποίος χώρισε με τη Χρύσα Καλπάκη, μετά από κοινή πορεία 14 χρόνων, όπως είχε γίνει γνωστό τον περασμένο Απρίλιο... Ο ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, στην Ελένη Τσολάκη:

«Όταν είμαι στη φύση, νιώθω ότι είμαι στο περιβάλλον μου. Να μπορούσα να είμαι 6 μήνες το χρόνο ξυπόλητος, σε μια παραλία, θα το έκανα με χαρά. Το έχω κάνει δύο μήνες και μόνος μου.

Τον φίλο μου Θανάση Ευθυμιάδη τον ακολουθώ όσο μπορώ εκεί που πηγαίνει. Βλέπω απέναντί μου έναν ευτυχισμένο άνθρωπο, μια ευτυχισμένη οικογένεια. Έχει προβλήματα, αλλά τα αντιμετωπίζει όμορφα, με χαμόγελο, γαλήνη και ηρεμία. Νομίζω ότι είναι ο μοναδικός πραγματικά ευτυχισμένος άνθρωπος που γνωρίζω.

Οι αναμνήσεις, που με κάνουν ευτυχισμένο, είναι αυτές που έκανα ελεύθερο κάμπινγκ και ήμουν ξυπόλητος με παρεό, πάνω στη θάλασσα, με καλή παρέα. Μια σύντροφο δίπλα μου, δυο φίλοι... τι άλλα; Θέλουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας; Τα βασικά... Τώρα όχι, δε νιώθω ευτυχισμένος αυτή την περίοδο στη ζωή μου...».

Δείτε στο 2ο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.