Breaking News

«Καλοκαίρι #Not»: Οι ευχές από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Ελένη Τσολάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε τηλεφωνικά στην Ελένη Τσολάκη, που έκανε πρεμιέρα στο Open με το «Καλοκαίρι #Not».

Πριν λίγες ημέρες η Ελένη Τσολάκη είχε δηλώσει, όταν ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στο Happy Day: «Ναι καλέ! Εκεί είναι σαν τον φοιτητή, που φεύγει λίγο για σπουδές, αλλά πάντα θα γυρίσει στο σπίτι, έτσι αισθάνομαι. Τα παιδιά στο Happy Day είναι οικογένειά μου, όλοι. Είναι οι φίλοι μου. Είναι μια σχέση δοκιμασμένη και αποδεδειγμένα σταθερή. Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε, είναι μία πόρτα που είναι πάντα ανοιχτή για μένα και πάντα θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Είναι οι φίλοι μου, είναι η παρέα μου».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη φίλη της και πρώην συνεργάτιδά της: «Ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα και σε σένα προσωπικά, που ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ. Εύχομαι πραγματικά αυτό το ξεκίνημα να είναι όπως το ονειρεύεσαι και το φαντάζεσαι».

«Ξέρεις ότι σε αγαπώ πάρα πολύ, ότι είσαι φίλη μου πάνω απ’ όλα. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές. Όταν παίρνεις ευχές από έναν άνθρωπο με τόσο καλή καρδιά και καθαρή ματιά, όπως είναι η δική σου, έχουν πάρα πολύ μεγάλη σημασία και πάρα πολύ μεγάλη αξία», της είπε η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε το βίντεο.