Breaking News

Μ. Ιωαννίδου: «Ο Π. Φιλιππίδης έχει διαστρoφή - Εμένα με βίaσε ο θείος μου, αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αιφνιδίασε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία δήλωσε στον «αέρα» της εκπομπής:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει φυλακή. Θέλω, όμως, να τον ακούσω, κάτι θα έχει να πει... Ο Πέτρος που γνώρισα εγώ στο σίριαλ "Δροσουλίτες", πριν από 20 χρόνια, δεν ήταν αυτός. Ο Πέτρος έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστρoφή... Από την άλλη, χάνουμε τον πιο σπουδαίο ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω πάρα πολύ για τη γυναίκα του και το γιο του...

Δεν φταίει το θέατρο επειδή έτυχαν 3-4 διεστραμμένοι, ψυχολογικά άρρωστοι άνθρωποι... Συμπαρίσταμαι στις κοπέλες και φυσικά είμαι μαζί τους... Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε αδυναμία στις γυναίκες, μου την "έπεσε" και εμένα... Δεν μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά, απλά δεν με πίεσε...

Ελένη μου, εμένα με βίaσε ο θείος μου, τι να κάνουμε τώρα; Αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση...

Σιωπή... τώρα να "γιατρέψουμε" το θέατρο... Συμπαραστέκομαι στα κoρίτσια. Τελείωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά εγώ δεν μπορώ να χαρώ γι' αυτό... Ο Πέτρος "πέθανε", τελείωσε, τι άλλο θέλετε;».