Breaking News

Π. Φιλιππίδης - Αντιπαράθεση στο «Καλοκαίρι Not»: «Δυσάρεστη μέρα για έναν άνθρωπο, ευχάριστη για πολλούς άλλους» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος και χθες (Τετάρτη) μεταφέρθηκε προσωρινά στις φυλακές της Τρίπολης, μετά την - κάτω από άκρα μυστικότητα - απολογία του στην 15η τακτική ανακρίτρια.

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένα βιaσμό σε βάρος μίας γυναίκας το 2008 και για δύο απόπειρες βιaσμού σε βάρος δύο γυναικών το 2010 και το 2014. O ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Το πρωί της Πέμπτης, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έκανε λόγο στο «Καλοκαίρι #Not» για μία δυσάρεστη είδηση για το χώρο του θεάτρου, με τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα να αντιδρά και να σχολιάζει, μεταξύ άλλων:

«Εγώ δεν μπορώ να ακούω συνέχεια ότι είναι μια δυσάρεστη είδηση και μια δυσάρεστη μέρα. Είναι δυσάρεστη για έναν άνθρωπο, αλλά ευχάριστη για πολλούς άλλους. Δηλαδή το δυσάρεστο ποιο είναι; Είναι ευχάριστο που τα πράγματα ξεδιαλύνονται, δεν είναι να κατεβάζουμε τα μούτρα, δεν πέθανε κανείς... Είναι κοντά στη δικαίωση πρόσωπα που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ.

Δεν είναι η απομυθοποίηση του ελληνικού θεάτρου, είναι μερικών ανθρώπων που φέρονται να έχουν κάνει κάποιες τραγικές πράξεις. Το ελληνικό θέατρο δεν φταίει. Υπάρχουν άλλοι αξιότεροι που δεν είναι έτσι, οι οποίοι τιμούν το θέατρο.

Είναι μια όμορφη μέρα, εγώ το βλέπω έτσι. Δεν βλέπω άσχημη μέρα, συγγνώμη. Άσχημη μέρα ήταν όταν πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος, τώρα είναι μια όμορφη μέρα. Άσχημη μέρα είναι για τον άνθρωπο που πήγε στη φυλακή και το καταλαβαίνω... Ο ήλιος και το φως βγαίνει στο θέατρο τώρα, δεν είναι μαύρη, είναι άσπρη μέρα, φωτεινή».


Δείτε το ρεπορτάζ που μετέδωσε νωρίτερα η εκπομπή σχετικά με την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.