Breaking News

«Ο δρόμος για το Τόκιο - Team Hellas»: Ο Γ. Καπουτζίδης συναντά τον Περικλή Ηλία και τον Στέφανο Τσιτσιπά (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον παγκόσμιο πρωταθλητή της μαραθώνιας ορεινής ποδηλασίας, Περικλή Ηλία, καθώς και τον Στέφανο Τσιτσιπά, μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ελλάδας για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, συναντά ο Γιώργος Καπουτζίδης την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, στις 20:40, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ο δρόμος για το Τόκιο - Team Hellas», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1. 

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, 20:40

Περικλής Ηλίας - Ορεινή ποδηλασία

Χρονικά, ο Περικλής Ηλίας είναι το τελευταίο μέλος που προστέθηκε στην Team Hellas. O παγκόσμιος πρωταθλητής της μαραθώνιας ορεινής ποδηλασίας, κέρδισε τον αγώνα της εσωτερικής πρόκρισης στις 10 Ιουλίου και επιστρέφει στους Ολυμπιακούς έπειτα από εννέα χρόνια. 

Στο Δρόμο για το Τόκιο, ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά τον Περικλή Ηλία και δοκιμάζει τις δυνάμεις του (και) στην ορεινή ποδηλασία.


Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, 20:40

Στέφανος Τσιτσιπάς - Τένις, απλό και μεικτό διπλό

Μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ελλάδας για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Έχοντας παππού χρυσό Ολυμπιονίκη, ο 23χρονος Έλληνας τενίστας θέλει να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνάντησε τον σούπερ σταρ του παγκόσμιου τένις στο Αμβούργο και έμαθε πόσο σημαντικοί είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες για τον Τσιτσιπά και ποιοι είναι οι στόχοι του στο Τόκιο. 

Για πρώτη φορά, μιλά και η μητέρα του Στέφανου, Τζούλια Αποστόλη, κόρη του χρυσού Ολυμπιονίκη Σεργκέι Σαλνίκοφ.


Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης

Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου

Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη

Παραγωγή: AN Sports and Media