Breaking News

Χρήστος Δάντης: «Σέβομαι το φόβο κάποιου που δε θέλει να εμβολιαστεί - Θα παίξω μόνο σε μεικτά μαγαζιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not», ο Χρήστος Δάντης τόνισε ότι δεν είναι κατά του εμβολίου, το οποίο έχει κάνει και ο ίδιος, ωστόσο εξέφρασε την αντίθεσή του για τα νέα μέτρα στα κέντρα διασκέδασης.

«Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος φόβος από τον κόσμο που δε θέλει να εμβολιαστεί. Εγώ αυτόν το φόβο τον σέβομαι. Το γεγονός, όμως, της διαδήλωσης αυτήν την περίοδο το θεωρώ λίγο επικίνδυνο για τη διασπορά του ιού», σημείωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε: «Τον αδίκησαν τον Πάνο Κιάμο. Εγώ, όμως, στο παιχνίδι αυτό δε θα παίξω. Θα παίξω μόνο σε μεικτά μαγαζιά. Δεν μου αρέσει και να το λέω κιόλας γιατί φοβάμαι ότι αυτή η κατάσταση θα μας φέρει κάποια στιγμή στον διαχωρισμό άσπρου - μαύρου, αυτόχθονα - μετανάστη, στρέιτ - γκέι. Εγώ δεν παίζω σ' αυτό το "κόλπο". Προτιμώ, αν η δουλειά μου οδηγηθεί σε τέτοια λύση, να αλλάξω επάγγελμα».


Επίσης, ο Χρήστος Δάντης αναφέρθηκε στο γιο του, που ακολουθεί τα επαγγελματικά του βήματα, ενώ αποκάλυψε ότι συνεργάζεται σε ένα τραγούδι με την πρώην σύζυγό του, Λίτσα Γιαγκούση, με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.