Breaking News

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Αν η Νικολέττα έχει πληγωθεί, είναι λάθος της γιατί της έχω φερθεί πολύ όμορφα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Απρίλιο η νικήτρια του «The Bachelor» Νικολέττα Τσομπανίδου είχε ανακοινώσει ότι χώρισε με τον παρουσιαστή Παναγιώτη Βασιλάκο, λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι.

«Έγινε μια κίνηση επανασύνδεσης από μέρος του Παναγιώτη, τώρα στα γενέθλιά μου με πήρε τηλέφωνο, αλλά όταν ραγίζει κάτι δεν κολλάει ξανά...», είχε πει τον περασμένο μήνα η Νικολέττα Τσομπανίδου και ακολούθησαν αρκετές δηλώσεις με εκατέρωθεν «καρφιά».

O Παναγιώτης Βασιλάκος παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day, δηλώνοντας για την πρώην σύντροφό του:

«Μιλάω σχεδόν με όλες τις κοπέλες, με τη μοναδική που δεν έχω επικοινωνία είναι η Νικολέττα. Έχει προχωρήσει στη ζωή της, έχει κάνει σχέση, οπότε δε θα ήθελα να την ενοχλώ.

Αν η Νικολέττα έχει πληγωθεί, είναι λάθος της, γιατί της έχω φερθεί πάρα πολύ όμορφα. Είναι πράγματα μεταξύ μας, προσωπικά, τα οποία τα γνωρίζει πολύ καλά εκείνη.

Είμαι 30 χρονών, έχω κάνει τρεις σοβαρές σχέσεις, έχω συζήσει, έχω αλλάξει ήπειρο. Όταν βλέπω ότι μία σχέση δεν πρόκειται να προχωρήσει και δεν έχει μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί. 

Ξεκάθαρα, η Νικολέττα ήταν η κοπέλα που μου ταίριαζε περισσότερο. Από την πρώτη στιγμή με έκανε και ένιωθα ο εαυτός μου.  Ένιωθα ότι ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μου. Και με τους γονείς της ταίριαζα πολύ. Έχω όμορφα συναισθήματα και για την ίδια και για την οικογένειά της. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθούμε και να τα ξαναπούμε...».