Breaking News

Σαμπρίνα: «Άνοιξα το σολάριουμ, τον χτύπησα, πήρα το κινητό του και πήγα στην αστυνομία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σαμπρίνα και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος μίλησαν στο «Καλοκαίρι #not» για τη συνεργασία τους, ενώ η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Στο χώρο της δουλειάς μου δεν έχω δεχτεί παρενόχληση. Έχω δεχτεί, όμως, σε σολάριουμ κι έχω κάνει και μήνυση. Ήταν κάποιος, ο οποίος τραβούσε βίντεο με το κινητό του. Όταν το κατάλαβα, αντέδρασα αμέσως. Άνοιξα το σολάριουμ, τον χτύπησα, πήρα το κινητό του και πήγα στην αστυνομία. Δηλαδή, αντέδρασα εκείνη τη στιγμή, άμεσα».

«Παρακολούθησα το φετινό Survivor. Ο Σάκης (Κατσούλης) είναι και φίλος μας. Εννοείται ότι τον στηρίξαμε και δικαιωθήκαμε», είπε νωρίτερα η Σαμπρίνα.

Επίσης, η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο τραγούδι «Δίλημμα», για το οποίο είχε αποκαλύψει το περσινό καλοκαίρι: «Όταν πρωτογνώρισα τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο έγραφε τραγούδια για τη Μαντώ και την Αλέξια. Υπήρχαν τραγούδια που ήθελα να τα πω εγώ κι έκλαιγα, όπως το "Δίλημμα", που ερμήνευσε η Αλέξια. Έλεγα "Κώστα, γιατί δεν το δίνεις σε μένα να ξεκινήσω την καριέρα μου;". Μιλάμε για κλάμα, όμως... Το ήθελα πάρα πολύ αυτό το τραγούδι».

Δείτε το βίντεο.