Breaking News

«Δε Γκρανμάδερ»: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Ιεροκλή Μιχαηλίδη (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τον Γιώργο Σκαμπαρδώνη και τον Δημήτρη Καραγιάννη στο «Δε γκρανμάδερ» απόψε, Πέμπτη 15 Ιουλίου, στις 23:30, στο OPEN.

Ο Γιώργος Σκαμπαρδώνης, είναι πεζογράφος με βιβλία μεταφρασμένα στο εξωτερικό, ενώ ασκεί και την δημοσιογραφία. Μιλάει στον Ιεροκλή για τα όρια της λογοτεχνίας με τη δημοσιογραφία, αποκαλύπτει τι τον βοηθάει στο γράψιμο και μιλάει για τον «χρόνο νοσηλείας» μετά από το τέλος συγγραφής του κάθε βιβλίου. 

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Καραγιάννης αναλύει στον Ιεροκλή τη διαφορά μεταξύ χαράς και ευχαρίστησης και δίνει απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα, όπως αν αλλάζει τελικά ο άνθρωπος. Μιλάει για την αγάπη και για το αν εμπεριέχει το συμφέρον, αλλά και για τους δύο βασικούς άξονες στη σχέση ενός ζευγαριού. Αναφέρεται στην απιστία και αποκαλύπτει ποιον πλήττει κυρίως και τέλος μιλάει για την πανδημία, τι καλό έφερε και ποια είναι η μεγαλύτερη εξάρτηση που δημιούργησε.


Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τον Γιώργο Σκαμπαρδώνη και τον Δημήτρη Καραγιάννη στο «Δε γκρανμάδερ» απόψε, Πέμπτη 15 Ιουλίου, στις 23:30, στο OPEN.