Breaking News

Survivor: Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι φιναλίστ - Οι ηχηρές απουσίες από ημιτελικό και τελικό και οι… αιχμές του James (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα οι φιναλίστ του Survivor, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι. Οι 4 παίκτες θα παραμείνουν σε βίλα, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τις οικογένειές τους.

Στον ημιτελικό προκρίθηκαν ήδη ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος... Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί στην έναρξη του ημιτελικού.

Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», από τον ημιτελικό και τον τελικό - που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου - θα απουσιάσουν ο Περικλής Κονδυλάτος για προσωπικούς λόγους και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος συμμετέχει σε γυρίσματα καθώς θα είναι ο νέος «Bachelor».

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η κόντρα του πρώην παίκτη του Survivor, James Καφετζή, με την παραγωγή.

Συγκεκριμένα, απάντησε σε tweet χρήστη, ο οποίος επισήμανε ότι κανείς από τους φιναλίστ δεν ανέφερε το όνομά του στο τελευταίο συμβούλιο, όταν ρώτησε ο Γιώργος Λιανός ποιος παίκτης τους έλλειψε:

«fyi, "παίκτης" που βγήκε μετά από εμένα, μου είπε πως πέρασε το αφεντικό όταν έφυγα και είπε να μην ξανά αναφερθεί το όνομά μου».

Δείτε αναλυτικότερα στα βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε».