Breaking News

Τηλεθέαση: Κυρίαρχο το «Ευτυχείτε» καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πρωινή καθημερινή εκπομπή «Ευτυχείτε», με την Κατερίνα Καινούργιου, ήταν σταθερά πρώτη τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο, από την αρχή  μέχρι και το τέλος της σεζόν. Η ανακοίνωση του Open αναφέρει:

«Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε!» με την Κατερίνα Καινούργιου ήταν σταθερά πρώτη τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο, από την αρχή  μέχρι και το τέλος της σεζόν. Με συνεχείς πρωτιές κυριάρχησε στους πίνακες τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω της τον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβρη του 2020 μέχρι και τον Ιούνιο 2021 σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 15,1%  στο δυναμικό κοινό 18-54, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με διαφορά 2,3 μονάδων από το δεύτερο πρόγραμμα.

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN σημείωσε πρωτιά και στις γυναίκες 25-44 με μέσο όρο σεζόν 15,1% αλλά και στις γυναίκες 25-54 με μέσο όρο 16,4%.  Στο σύνολο κατέλαβε επίσης την πρώτη θέση ανάμεσα στις ψυχαγωγικές εκπομπές με μέσο όρο 13,8% .

Πολύ δυνατός και ο Ιούνιος για το «Ευτυχείτε!» που και αυτό το μήνα τερμάτισε πρώτο, με μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 17% και 15,9% στο σύνολο.

Το «Ευτυχείτε!», παρόλο τον σκληρό ανταγωνισμό, κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά του σε σχέση με πέρυσι κατά 5,6% στο δυναμικό κοινό αλλά και κατά 16% στο σύνολο. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές, που τα νούμερα τηλεθέασης του «Ευτυχείτε!» ξεπέρασαν το 20% φτάνοντας να έχει σε επεισόδιο μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 22,4%.»