Breaking News

Γιάννης Μπουτάρης: «Λέω ότι είμαι αλκοολικός - Από το 1991 μέχρι σήμερα δεν έχω πιει» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης συνάντησε τον Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος μίλησε για όλα στο «Δε γκρανμάδερ».

Μεταξύ άλλων, άνοιξε το θέμα του αλκοολισμού και της απεξάρτησης, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ένας αλκοολικός δεν λέει ποτέ ήμουν αλκοολικός, λέει πάντα είμαι αλκοολικός. Εγώ λέω ότι είμαι αλκοολικός. Η διάθεση παραμένει, εσύ λες ότι σήμερα ή αύριο δεν θα πιω. Μία μέρα, κάθε φορά, βάζεις στόχο.

Επιπλέον πρέπει να παραδεχθείς ότι χρειάζεσαι βοήθεια για να ξεφύγεις - αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα - κι αυτό γιατί ταπεινώνεις τον εαυτό σου, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Δόξα τω Θεώ από το 1991, που έκανα το πρόγραμμα απεξάρτησης, μέχρι σήμερα δεν έχω πιει και δεν το επιθυμώ».


Να σημειωθεί ότι στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο η γιαγιά και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ταξίδεψαν μέχρι το Κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή Θεσσαλονίκης και εκεί, εκτός από καλό κρασί, απόλαυσαν και τη συζήτηση με τον Γιάννη Μπουτάρη και τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου. 

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε, επίσης, για την ενασχόλησή του με την πολιτική και το «δημαρχιλίκι», αλλά και για όσα θα έκανε αν ήταν για μια μέρα Πρωθυπουργός. Ακόμη, αναφέρθηκε στη γυναίκα της ζωής του, τον έpωτά τους αλλά και το πώς αντιμετώπισαν μαζί τη σοβαρή της ασθένεια.

Στη συνέχεια, ο Ιεροκλής συνάντησε τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου, εμπνευστή και ιδρυτή του Κτήματος Γεροβασιλείου. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή.