Breaking News

Survivor - Η. Μπόγδανος: «Ντρέπομαι Σάκη» - Κατσούλης: «Εσύ δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο φιναλίστ του Survivor Ηλίας Μπόγδανος φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Love It», όπου μίλησε για τη συμμετοχή στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο ολοκληρώθηκε με νικητή τον Σάκη Κατσούλη.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είχε δηλώσει στη στήλη «10 και να... καίνε» της εκπομπής: «Τον Ηλία τον λατρεύω και εύχομαι να κάνουμε παρέα. Αν είπε "ξερνάω" (για μένα και τη Μαριαλένα) ίσως είχε τους λόγους του. Τώρα που το έμαθα θα τον ρωτήσω...».

Πριν εμφανιστεί σε παράθυρο ο Σάκης, ο Ηλίας εξομολογήθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Η χειρότερή μου στιγμή ήταν στα μεγάλα έπαθλα, όταν είχαν φύγει τα παιδιά για το Μαϊάμι. Ένιωσα τότε ότι έχασα τον εαυτό μου τελείως... Ένιωθα μια τοξικότητα μέσα μου... Η χειρότερή μου στιγμή ήταν όταν μίλησα με άσχημο τρόπο για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Το είδα όταν βγήκα και ντράπηκα για τον εαυτό μου... Όταν συζητάς με την παρέα σου ένα πράγμα συνέχεια, επηρεάζεσαι και το κρατάς μέσα σου. Αν θα άλλαζα ένα πράγμα θα ήταν η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο. Το καλό είναι ότι, επειδή ένιωθα τύψεις, έπιασα τον Σάκη και του είπα ανοιχτά "Φίλε, είχα ξενερώσει τέρμα που με κέρδιζες". Θα του το έλεγα και τώρα 100%».

Όταν εμφανίστηκε ο νικητής του Survivor, ο Ηλίας του είπε: «Ντρέπομαι Σάκη. Το είδα τώρα πρώτη φορά», με τον Σάκη να απαντά: «Εσύ δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα».

«Το κλίμα στην παραλία με είχε κάνει να βλέπω εσένα και τη Μαριαλένα σαν εχθρούς. Μετά ήρθα στα συγκαλά μου... Δεν έχω νιώσει ποτέ τοξικότητα, να κράξω κάποιον άνθρωπο. Εκεί μου βγήκε αυτό το πράγμα», πρόσθεσε ο Ηλίας.

«Του είχα πει, όταν με έπιασε να μου μιλήσει: "Ήξερα ότι δεν είσαι έτσι και κάποιος σε έχει επηρεάσει. Η συγγνώμη σου είναι απόλυτα αποδεκτή, γιατί σε θαύμαζα πριν μπω στο παιχνίδι"... Όταν ήμασταν μαζί στην κόκκινη ομάδα, ζήσαμε την καλύτερη περίοδο στο Survivor», τόνισε ο Σάκης.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του Ηλία Μπόγδανου και τη συνομιλία του με τον Σάκη Κατσούλη.