Breaking News

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου - Τα «καρφιά» του για τον Ηλία Μπόγδανο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Πέμπτης, η εκπομπή «Love it» παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Μεταξύ άλλων, είπε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη: «Η σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας μπορεί να είναι στρατηγική για να πάνε παρακάτω. Ίσως κατάλαβαν ότι αυτό αρέσει στον κόσμο... Αν είναι κάτι αληθινό, θα κρατήσει και όταν οι κάμερες σβήσουν. Θεωρώ ότι ο Σάκης έχει παρακολουθήσει το Survivor. Ξέρει πράγματα και για τους στόχους, αλλά και για τους ανθρώπους και το πώς μπορεί να τους πλησιάσει».

Για τον Γιώργο Κόρομι, τόνισε: «Για μένα, ο Γιώργος Κόρομι θα ήθελα να είναι ο νικητής του Survivor. Tο λέω τόσο απλά, ωμά και χύμα γιατί είναι πραγματικός Survivor».

Όταν ρωτήθηκε «Γιατί άλλαξε η στάση σας απέναντι στον Ηλία Μπόγδανο;», ο Γιώργος Ασημακόπουλος απάντησε:

«Μπορεί να έγινε το αντίθετο, να άλλαξε η στάση του Ηλία απέναντί μας... Ο Ηλίας τα πάει καλά με όλους και ήξερε ότι δεν θα βγει υποψήφιος και έπαιζε εκ του ασφαλούς. Στο αγώνισμα εμείς είχαμε να χάσουμε, ο Ηλίας τίποτα. Εκεί πειραχτήκαμε λίγο γιατί είδαμε ότι άλλαξε η συμπεριφορά του. Μας άφησε στον πάγκο και πήγαινε μιλούσε με τον Σάκη, πράγματα που δεν τα είχε κάνει πιο παλιά...

Είναι περίεργο ένας άνθρωπος να τα έχει καλά με όλους... Πιστεύω ότι ο Ηλίας ξεκίνησε να πλησιάζει τον Σάκη, όταν χάθηκε η ασπίδα προστασίας των Amigos, καθώς άρχισαν να αποχωρούν.

Δεν κάναμε κάτι στον Ηλία, ίσα ίσα αυτός μας έκανε... Μπορεί να είναι δική του στρατηγική να θέλει να φανεί αδύναμος και ότι βάλλεται. Έτσι κι αλλιώς ήταν όλη μέρα με τη Μαριαλένα και τον Σάκη, οπότε, εκεί που ήταν στενοχωρημένος, μπορούσε να βρει ανθρώπους να μιλήσει».