Breaking News

Survivor - Μητέρα Μαριαλένας: «Η οικογένεια του Σάκη έβαζε άλλους ανθρώπους και μου τα... έχωναν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για ακόμη μία φορά η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη παίρνει θέση σχετικά με τα όσα γράφονται και ειπώνονται για τη σχέση της κόρης της με τον Σάκη Κατσούλη. Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό του Survivor, η μητέρα της Μαριαλένας είπε στο «Ευτυχείτε»:

«Δε νομίζω να γίνει πρόταση γάμου στον τελικό. Η Μαριαλένα μου τον κοιτάζει στα μάτια, τον θαυμάζει, αλλά δε νομίζω... Να της ανάψανε πάλι αισθήματα; Δεν ξέρω... Πάντως στον Σάκη δε νομίζω. Αν γίνει πρόταση γάμου - από τη στιγμή που θέλει η Μαριαλένα και είναι αμοιβαία τα αισθήματα - δε θα πω κάτι, όλα καλά. Δεν ξέρω, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι μαζί μετά το τέλος του Survivor.

Γέλασα που είπε ο παππούς του Σάκη "πώς τον εpωτεύτηκε η Μαριαλένα;". Δε τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά μου είχε πει η Μαριαλένα ότι είχαν πάει μια φορά στο Ξυλόκαστρο. 

Δε γυρίζω τη μπιφτέκα για τον Σάκη και ισχύουν αυτά που είπα στη συνέντευξη στο ΟΚ!

Γράφουν ότι τα πήρα από τον Τριαντάφυλλο για να αλλάξω γνώμη για τον Σάκη και να λέω καλά πράγματα. Απλά εμένα δε μου άρεσε που τον παρομοιάζανε έτσι. Είπαμε, δεν ταιριάζανε, δε συμφωνούσανε... αλλά μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο.

Αυτά που είπα στο ΟΚ! είναι αυτά που βίωσα και που ξέρω, για κακοπoίηση δε θα καθόταν η κόρη μου να φάει ξύλο. (Δείτε τη σχετική ανάρτησή της)

Η οικογένεια του Σάκη δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου αλλά έβαζε άλλους ανθρώπους και μου τα "έχωναν". Βάζουν ανθρώπους που μου επιτίθενται και μου λένε πράγματα που ούτε καν τα ήξεραν... Η Μαριαλένα από τα νεύρα της πήρε και τα κεριά που είχε αγοράσει και μετά τα πέταξε. Δεν ήθελε να αφήσει τίποτα δικό της εκεί. Να βγει η οικογένεια του Σάκη Κατσούλη να τα πει όπως βγαίνω και τα λέω εγώ. Η κόρη μου δεν είναι γύφτισσα να πάρει τα κεριά. Όταν χώρισαν πήρε μερικά ψιλοπράγματα που είχε αγοράσει... Ξεκατινιαζόμαστε τώρα και δε γουστάρω».