Breaking News

Δανάη Μπάρκα: «Βοήθα ή σώπασε... Μην ανεβάζετε άλλο καλοπέραση, είναι ύβρις, έλεος» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για τις αναρτήσεις που κάνουν κάποιοι από τις διακοπές τους, τη στιγμή που η χώρα μας βιώνει μία δύσκολη κατάσταση από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια έγραψε στο Instagram:

«Ρε παιδιά! Είναι ντροπή να πεθαίνει ο τόπος μας, να πεθαίνουν ψυχές, να καρδιοχτυπάμε για τους συνανθρώπους μας και κάποιοι να ανεβάζουν κοκτέιλ, περίεργα πιάτα και ξέγνοιαστες στιγμές. Να τις ζήσεις, ΦΥΣΙΚΑ, αλλά μην τις ανεβάζεις έστω τώρα. Τώρα βοήθα με ό,τι τρόπο μπορείς ή αλλιώς σώπασε. 

Ας φερθούμε όπως θα θέλαμε να μας φέρονται κι ο κόσμος θα αλλάξει. Όλοι έχουμε ανάγκη τις διακοπές και τους φίλους μας, ειδικά αν δουλεύουμε ασταμάτητα τον χειμώνα, ΟΜΩΣ περισσότερη ανάγκη έχουμε και μας έχουν οι συνάνθρωποι μας που ζουν την φρίκη, και τα ζώα μας.

Μας έχει ανάγκη το δάσος, μας έχουν ανάγκη οι εθελοντές μας, οι πυροσβέστες μας, όλοι. Σας παρακαλώ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ, είναι ύβρις. ΕΛΕΟΣ!

Ας είμαστε όλοι ενωμένοι κι ας βοηθάμε, επαναλαμβάνω με Ο,ΤΙ τρόπο μπορεί ο καθένας, τους ανθρώπους μας μέχρι να ηρεμήσει όλο αυτό και μετά να αρχίσουμε να φυτεύουμε σε κάθε σπιθαμή γης τα δέντρα απ' την αρχή.

Ενωμένοι, με αλληλεγγύη, πίστη, πείσμα και αγάπη για το περιβάλλον και τους συμπολίτες μας. Θα το περάσουμε κι αυτό, όλοι μαζί. Χέρι χέρι. Κουράγιο παιδιά! Το μόνο που μπορεί να μας σώσει και να μας δώσει ζωή είναι η ανθρωπιά μας. Κουράγιο!

(Και μιλάω κυρίως για λογαριασμούς με πολλούς φόλοουερς που μπορούν να διαδώσουν εύκολα μια χρήσιμη πληροφορία). Λίγες μέρες υπομονή κι εύχομαι όλοι να βρεθούμε σε μια παραλία.»