Breaking News

ELIF: Επεισόδια 916 - 917, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 2/9/21 - Επεισόδιο 916: Η Ιντζί και η Ελίφ είναι πάλι μαζί αλλά η χαρά τους δεν κρατάει πολύ. Η Ιντζί λέει στην Ελίφ πως θα φύγει μαζί με την Τουλάι για να ζήσουν σε μια άλλη πόλη. Ο αποχωρισμός είναι δύσκολος για τα δύο κoριτσάκια. Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ μιλάνε για την απόφαση της Τουλάι να φύγει. Ο Σαφάκ μιλάει στην Τουλάι και προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη αλλά δεν τα καταφέρνει.

Η Τουλάι δίνει τα κλειδιά του μαγαζιού στη Ζουλιντέ και της ζητάει να συνεχίσει εκείνη τη δουλειά. Η Αλέβ τους βλέπει και σκέφτεται πως πρέπει να κάνει κάτι για να ξεφορτωθεί τη Ζουλιντέ. Η Ράνα είναι τελικά αυτή που αγόρασε τις μετοχές της Χουμεϊρά αλλά ο Ταρίκ δεν το γνωρίζει. Η Ματσιντέ βλέπει τη Μελέκ και την Ελίφ στον κήπο, χωρίς να γνωρίζει ότι η Μελέκ είναι η γυναίκα που προσπαθεί να βρει. Η Σουρεγιά αποχαιρετά την Ελίφ και η μικρή λυπάται. Χαρίζει στη Σουρεγιά μια ζωγραφιά. Η Τουλάι και η Ιντζί αποχαιρετούν τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν.

Η Ματσιντέ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στον αξιωματικό πως ο Ταρίκ πρέπει να είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση του Μουσταφά και τους ζητάει να κάνουν έρευνα. Ο αξιωματικός της λέει πως κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν τον Μουσταφά και η Ματσιντέ τον ευχαριστεί. Πριν φύγει η Ματσιντέ, ο αξιωματικός λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και την ενημερώνει πως εντόπισαν σήμα από το κινητό του Μουσταφά. Οι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση του γάμου είναι στην έπαυλη και οι απαιτήσεις της Παρλά δεν έχουν τέλος. Ο Κερέμ φαίνεται δυσαρεστημένος γιατί δεν θέλει μια υπερβολική τελετή. Η Παρλά όμως έχει άλλη άποψη...


Παρασκευή 3/9/21 - Επεισόδιο 917: Η Παρλά συζητάει με τους υπεύθυνους για τη διοργάνωση του γάμου της και ζητάει τη γνώμη της Σουρεγιά. Στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη της αλλά θέλει να την πληγώσει. Η Αλέβ αφήνει υπονοούμενα στη Λεμάν για τη Ζουλιντέ και τις προθέσεις της σχετικά με το μαγαζί της Τουλάι. Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί και μαθαίνει πως η Τουλάι έφυγε και πως η Ζουλιντέ αναλαμβάνει το μαγαζί και αυτό δεν της αρέσει καθόλου. Η Λεμάν λέει στη Ζουλιντέ πως το συμβόλαιο για την ενοικίαση του μαγαζιού το έχει κάνει με την Τουλάι και θυμωμένη ζητάει από τη Ζουλιντέ να φύγει. Ο Σαφάκ επεμβαίνει και λέει πως επιτρέπει στη Ζουλιντέ να αναλάβει εκείνη το μαγαζί.

Η Λεμάν επιστρέφει σπίτι της θυμωμένη και απογοητευμένη. Η Αλέβ έχει ένα σχέδιο για να βγάλει τη Ζουλιντέ από τη ζωή της και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να πει στη Λεμάν πως η Ζουλιντέ ζει στο σπίτι του Σαφάκ. Ο Κερέμ απολογείται στη Σουρεγιά για τον ενθουσιασμό της Παρλά για τον γάμο. Η Σουρεγιά του λέει πως η Παρλά έχει κάθε δικαίωμα να είναι ενθουσιασμένη. Η Ζουλιντέ θέλει να φύγει από το μαγαζί αλλά ο Σαφάκ της λέει πως δεν θα το επιτρέψει και της κρατάει το χέρι. Η Ζουλιντέ ξαφνιάζεται αλλά λατρεύει τον τρόπο με τον οποίο τη φροντίζει ο Σαφάκ.

Η Παρλά περπατάει πια κανονικά αλλά το κρατάει από όλους μυστικό γιατί δεν θέλει ο Κερέμ να αλλάξει γνώμη για τον γάμο. Οι αστυνομικοί βρίσκουν τελικά το κινητό τηλέφωνο του Μουσταφά αλλά και το πτώμα του. Η Ματσιντέ είναι συγκλονισμένη από τα νέα και κατηγορεί τον εαυτό της επειδή πιστεύει πως δεν τον προστάτεψε. Από την ταραχή της, χάνει την ισορροπία της και πέφτει στο πάτωμα. Η Βιλντάν και ο Κερέμ τη βοηθούν και η Ματσιντέ τους λέει τι συνέβη. Η Παρλά λέει στη Ματσιντέ πως πρέπει να το ξεπεράσει και να συνεχίσουν τη ζωή τους, όπως κάνει και εκείνη παρά την αναπηρία της...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ