Breaking News

Εύβοια: Η Ευλαμπία Ρέβη μίλησε για τον ηλικιωμένο που την έκανε να «λυγίσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Τρίτης, η Ευλαμπία Ρέβη μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για τη συγκινητική στιγμή που μοιράστηκε με τον ηλικιωμένο κύριο στην Εύβοια, στον τηλεοπτικό αέρα του χθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open.

Η δημοσιογράφος - που κάλυπτε τα γεγονότα της φωτιάς στην Αβγαριά Ευβοίας - έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που ζει μόνος, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας και διαβίωσης, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να του δώσει το κράτος τη βοήθεια που χρειάζεται.

Να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος δεν ήθελε να αφήσει το σπίτι του. «Τον πήρε η αστυνομία και τώρα είναι στα χέρια της Πολιτείας, στο πώς θα διαχειριστεί την κατάστασή του», επισήμανε η Ευλαμπία Ρέβη.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, αναφέρει: «Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι.  Σας ευχαριστώ».


Δείτε το βίντεο.