Breaking News

Η Μιμή Ντενίση αποχαιρετά τον Βασίλη Μπουζιώτη (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη στο χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Βασίλη Μπουζιώτη, ο οποίος από το 1995 έκανε και κριτική θεάτρου.

Χθες, το βράδυ της Δευτέρας, η Μιμή Ντενίση ανέβασε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα για το φίλο της:

«Βασίλη μου!!! Πίστευα πως θα τα κατάφερνες!! Σε θαύμαζα που άντεξες τόσες απώλειες!! Ήσουνα από αυτούς που πραγματικά λάτρεψαν το Θέατρο!! Χίλιες φορές τσακωθήκαμε για τις πρωτιές που λύσσαγες να έχεις!! Χίλιες φορές φιλιώσαμε την άλλη μέρα!! Γιατί όλα γίνονταν με αγάπη!! Και πάντα στήριζες και πάντα ζήταγες τρυφερά συγνώμη !!

Βιαζόσουνα πολύ… και βιαστικές να φύγεις!! Θα μας λείψεις πολύ από το Θέατρο!! Κι εμένα προσωπικά θα μου λείψεις σαν φίλος γιατί κάτω από τις φωνές σου ήξερα πως έκρυβες μια πολύ ευαίσθητη και πονεμένη καρδιά!! Γι' αυτό εκείνη την χιονισμένη πρωτοχρονιά ήρθα παγωμένη να γράψουμε εκπομπή!! Και δεν το μετάνιωσα!!!

Καλό ταξίδι αγαπημένε μου!! Θα βρεθείς και πάλι αγκαλιά με την αγαπημένη μητέρα σου και την αδερφούλα σου. Αναπαύσου! Σ' αγαπάμε!»