Breaking News

«Η Γη της Ελιάς»: Η avant premiere και η πρεμιέρα στο Mega (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε έναν χώρο απόλυτα εναρμονισμένο με το ύφος της σειράς, στο Αγρόκτημα Μελεαγρίς, πραγματοποιήθηκε η avant premiere της νέας μεγάλης παραγωγής του MEGA «Η γη της ελιάς».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Mega, εκπρόσωποι του Τύπου παρακολούθησαν, μαζί με τους συντελεστές και πρωταγωνιστές, το πρώτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς που υπογράφει η τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών: Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου.

«Βλέπω τώρα πίσω 40 επεισόδια και λέω κοίτα να δεις πώς ξεκίνησε και πού έφτασε αυτή η σειρά. Είναι πολλά υποσχόμενη σε σχέση με την ιστορία και την πλοκή της και τις εξελίξεις και τις ανατροπές και τους χαρακτήρες», δήλωσε ο σκηνοθέτης της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου.

Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους και εκδίκησης στη νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA. Μία συναρπαστική ιστορία που πλαισιώνεται από ένα εντυπωσιακό cast.

«Το MEGA είναι γνωστό για την μυθοπλασία. Χαίρομαι γιατί εμείς έχουμε έρθει στο MEGA από τον Δεκέμβριο και μας είχαν παρουσιάσει το όραμα του καναλιού και όντως το βλέπω να υλοποιείται», τόνισε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο σκηνοθέτης της σειράς έδωσε το ραντεβού της μεγάλης πρεμιέρας την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, στο MEGA.

Δείτε το βίντεο.