Breaking News

Στράτος Τζώρτζογλου για το ατύχημα της Βάνας Μπάρμπα: «Σφάδαζε από τους πόνους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον άνθρωπο της ζωής του, τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, που την χαρακτήρισε ως άγγελο, μίλησε στο «Καλοκαίρι #not» ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος πριν λίγο καιρό γιόρτασε τα 56α γενέθλιά του...

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη «Φάρμα» και στο γιο του, ενώ στην έναρξη της συνέντευξης περιέγραψε το ατύχημα της Βάνας Μπάρμπα στην Επίδαυρο.


«Είναι μερικές φορές κάποια πράγματα, τα οποία... δεν μπορείς να τα εξηγήσεις με την λογική. Ξεκινήσαμε πολύ ωραία όλοι μαζί, μπήκαμε σε ένα αμάξι - εγώ, η Σοφία, η Βάνα και ο Πάρις Αμοργιανός - και πήγαμε στην Επίδαυρο να δούμε τον "Προμηθέα Δεσμώτη"...», είπε ο  Στράτος Τζώρτζογλου.

Και πρόσθεσε: «Μετά την παράσταση ήταν να πάμε να φάμε κάπου. Την ώρα του χειροκροτήματος η Βάνα Μπάρμπα γλίστρησε και τη βλέπω εγώ να φεύγει σε τρεις διαδοχικές φάσεις. Δηλαδή, χτύπησε μία, δύο, τρεις. Έπαθε το κάταγμα στο πόδι, που... σφάδαζε από τους πόνους. Δηλαδή, ήταν χειρότεροι από πόνους γέννας».

«Μου έκανε εντύπωση ότι, σε όλη τη διάρκεια που κάναμε να πάμε στο νοσοκομείο του Ναυπλίου και στη συνέχεια του Άργους, η Βάνα προσπαθούσε να μας διασκεδάσει μέσα στους πόνους της. Έβλεπες έναν άνθρωπο να πολεμάει με τον πόνο του και την ίδια στιγμή να μην θέλει να γίνει βάρος σε κανέναν», σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη.