Breaking News

Μαρία Μενούνος: Συγκινεί η ανάρτηση για τη μητέρα της - «Μου λείπει απίστευτα, κλαίω πολύ» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία ακόμη συγκινητική ανάρτηση για την αγαπημένη της μητέρα έκανε στο Instagram η Μαρία Μενούνος. Η Λίτσα Μενούνος, που έδωσε μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, έφυγε από τη ζωή ανήμερα του Πάσχα.

Η διάγνωση είχε γίνει πριν πέντε χρόνια. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δημοσίευσε 5 φωτογραφίες στην ανάρτησή της, γράφοντας - μεταξύ άλλων - στη λεζάντα:

«Σήμερα θα ήταν η πέμπτη επέτειος από τη διάγνωση της μαμάς μου. Πριν από πέντε χρόνια, κάθισα στο κρεβάτι της στο νοσοκομείο Hartford, όπου ο γιατρός της είπε ότι έχει γλοιοβλάστωμα. Καρκίνος στον εγκέφαλο στο τέταρτο στάδιο. Η μαμά μου τον κοίταξε και του είπε "ok...". Πήρα το μήνυμά της και είπα επίσης "ok". Δεν ήθελα να κάνω άλλες ερωτήσεις μπροστά της, καθώς ήθελα να την προστατεύσω από αυτό όσο περισσότερο μπορούσα. Είχα ήδη μιλήσει με τους γιατρούς και ήξερα ότι δεν είναι καλό και έψαχνα έναν τρόπο να πετάξει με ασφάλεια στο Λος Άντζελες στους καλύτερους των καλύτερων.

Μερικοί από τους γιατρούς προσπάθησαν να με τρομάξουν για να μην ταξιδέψει (σκεφτείτε ότι οι εγχειρήσεις εγκεφάλου είναι οι πιο προσοδοφόρες επεμβάσεις για ένα νοσοκομείο). Αλλά είμαι ευγνώμων σε όλους τους νευροχειρουργούς, που πήρα συμβουλές και μου είπαν ότι θα ήταν ένα ρίσκο που άξιζε. Που με βοήθησαν και μου έδωσαν το κουράγιο να κάνω αυτό που ένιωθα ότι ήταν καλύτερο για εκείνη.

Στο Λος Άντζελες θα είχαμε τα πλεονεκτήματα της "εντός έδρας". Το σπίτι μου, τους πόρους μου και τους φίλους μου. Έτσι την πήγαμε με το αεροπλάνο στο σπίτι και προσέλαβα μία νοσοκόμα κατά την πτήση για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλής...

Μου λείπει απίστευτα. Κλαίω πολύ. Είναι ακόμη τόσο φρέσκο. Προσπαθώ να χαμογελάω περισσότερο από όσο κλαίω. Αυτή ήταν η παράκλησή της. Μου είχε πει "αν συμβεί κάτι, να μου υποσχεθείς ότι θα συνεχίσεις να χαμογελάς".»