Breaking News

Ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε στην Πύλο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν έχω πρόβλημα με το θεσμό του γάμου, αλλά το θεωρώ δευτερεύον. Με τη γυναίκα μου δεν αισθανόμαστε περίεργα που δεν έχουμε παντρευτεί. Μπορεί κάποια στιγμή, πάνω στην τρέλα μας, να παντρευτούμε...», είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τη Νάντια Αδαμοπούλου, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα σειρά «Άσε μας ρε μαμά» του Alpha, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε  ότι παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τη σύντροφό του, Μάρθα Αμαξοπούλου.

Να σημειωθεί ότι ο Μάριος Αθανασίου είχε σχέση με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού. Το 2005 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, ενώ το ζευγάρι χώρισε το 2009. Από το 2011 είναι ζευγάρι με την φωτογράφο Μάρθα Αμαξοπούλου. Το 2014 ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη ενώ το 2017 απέκτησαν ένα ακόμη κoριτσάκι.

«Με την Μάρθα παντρευτήκαμε πριν περίπου μία εβδομάδα στην Πύλο, με ελάχιστους καλεσμένους. Ήταν μόνο καλοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολιτικός γάμος. Δεν είμαι αρνητικός στον γάμο, είμαι κατά του θρησκευτικού γάμου. Ήθελα να αποφύγω την διαδικασία του μυστηρίου», εξομολογήθηκε ο Μάριος Αθανασίου.

Και απάντησε, όταν ρωτήθηκε «Πώς λάβατε την απόφαση να κάνετε αυτό το βήμα;»: «Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Όταν είσαι 10 χρόνια σύντροφος με έναν άνθρωπο κι έχετε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, είναι σαν να υπάρχει γάμος. Δεν σε διαφοροποιεί ο τίτλος».