Breaking News

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Λύγισε» η Μαρία Πρεβολαράκη - «Συγγνώμη σε όσους με πίστεψαν και τους απογοήτευσα» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, η Μαρία Πρεβολαράκη αποκλείστηκε από το Ολυμπιακό τουρνουά πάλης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 11-4 από την Λουϊζα Ελίζαμπεθ Μελέντρες Βαλβέρδε στην «φάση των 16», ενώ στην συνέχεια, η αθλήτρια από τον Ισημερινό, έχασε από την Μπατ Οσιρ (Μογγολία) με τεχνική υπεροχή και δεν έδωσε δεύτερη ευκαιρία στην Πρεβολαράκη.

H Μαρία Πρεβολαράκη - με δάκρυα στα μάτια - δήλωσε εμφανώς απογοητευμένη, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει για... Παρίσι και μετά θα σταματήσει την καριέρα της. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Δυστυχώς ήταν ένας απογοητευτικός αγώνας για εμένα, δεν έχω καμία δικαιολογία. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου. Συγγνώμη σε όσους με πίστεψαν, με βοήθησαν και τους απογοήτευσα. Θα προσπαθήσω μία ακόμα τριετία, μέχρι τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και μετά θα σταματήσω.

Σίγουρα και το να βρεθώ εδώ ήταν μια μεγάλη υπόθεση για μένα, αλλά θεωρώ ότι αυτή τη φορά ήταν ευκαιρία. Είχα μια πολύ καλή κλήρωση. Το πρώτο ματς ήταν με την αθλήτρια από το Εκουαδόρ, την οποία είχα νικήσει στο Παγκόσμιο και πήρα την πρόκριση. Πίστευα ότι θα κέρδιζα αυτό το ματς, αλλά ίσως η αυτοπεποίθηση με απογοήτευσε.

Πιστεύω πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο το ό,τι πήρε εκείνη πρώτη πόντους, οπότε μετά ανοίχτηκα παραπάνω από ό,τι πρέπει. Δεν ήμουν τόσο φυλαγμένη και τόσο συγκεντρωμένη. Ανοίχτηκα περισσότερο, η αντίπαλος έβρισκε κενά και μου έπαιρνε κι άλλους πόντους και τελικά έχασα το ματς».


«Όταν είσαι η κορυφαία όλα αυτά τα χρόνια. Όταν έχεις φέρει τόσες πολλές χαρές στην χώρα μας, δεν χωράνε δάκρυα. Είμαστε υπερήφανοι για σένα Μαρία Πρεβολαράκη!!», αναφέρει στο Facebook η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.


Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της.