Breaking News

Rihanna: Η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Rihanna είναι πλέον επίσημα δισεκατομμυριούχος και η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Forbes.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, η περιουσία της ποπ σταρ ανέρχεται σε 1,7 δισ. δολάρια, με περίπου το 1,4 δισ. δολάρια να προέρχεται από τις μετοχές της στην εταιρία καλλυντικών Fenty Beauty.

Το υπόλοιπο της περιουσίας της προέρχεται κυρίως από την εταιρεία εσωpoύχων Savage x Fenty (περίπου 270 εκατ. δολάρια) και από τα κέρδη της από μουσική και υποκριτική.

Κατατάσσεται δεύτερη, μετά την Oprah Winfrey, στη λίστα με τις πλουσιότερες γυναίκες στο χώρο της ψυχαγωγίας.

Η Rihanna - της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Robyn Fenty - ξεκίνησε το Fenty Beauty το 2017, σε συνεργασία με την εταιρεία πολυτελών ειδών LVMH.

Εκείνη την εποχή είχε δηλώσει ότι ο στόχος της σειράς ομορφιάς είναι να προσελκύσει «κάθε τύπο γυναίκας» και μάλιστα κυκλοφόρησε make up σε 40 διαφορετικές αποχρώσεις. Η σειρά είχε αποφέρει περισσότερα από 550 εκατ. δολάρια έσοδα κατά το πρώτο έτος, είχε ανακοινώσει η LVMH.

Η 33χρονη τραγουδίστρια, που γεννήθηκε στον Άγιο Μιχαήλ των Μπαρμπάντος, έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατ. δίσκους, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει στούντιο άλμπουμ από το "Anti" του 2016. Ωστόσο, πρόσφατα εντοπίστηκε να γυρίζει ένα μουσικό βίντεο με τον φίλο της, τον ράπερ A$AP Rocky, επισημαίνει το BBC.