Breaking News

Ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μαμά η Scarlett Johansson; (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η 36χρονη Scarlett Johansson έχει ένα παιδί από τον δεύτερο γάμο της με τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac, την 6χρονη Rose Dorothy.

Τον Οκτώβριο του 2020, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύντροφό της, τον κωμικό και συγγραφέα Colin Jost, που είναι κειμενογράφος του Saturday Night Live. Η αρχή της σχέσης τους χρονολογείται την άνοιξη του 2017, ενώ είχαν αρραβωνιαστεί τον Μάιο του 2019.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται την Page Six, ο Colin Jost επιβεβαίωσε τις φήμες ότι η σύζυγός του είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

«Έχουμε ένα μωρό, είναι συναρπαστικό», φέρεται να είπε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο 39χρονος κωμικός, κατά τη διάρκεια μιας stand-up παράστασης στο θέατρο Ridgefield Playhouse, στο Κονέκτικατ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι φήμες περί εγκυμοσύνης της ξεκίνησαν στις αρχές Ιουλίου, όταν η ηθοποιός δεν παρευρέθηκε σε κάποια events στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας «Black Widow».

Να σημειωθεί ότι η Scarlett Johansson μήνυσε πρόσφατα τη Disney για παράβαση του συμβολαίου της, καθώς, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της ταινίας «Black Widow» στους κινηματογράφους, κυκλοφόρησε και στην πλατφόρμα Disney+.