Breaking News

Βίλια - Λίτσα Γιαγκούση: «Η φωτιά έφτασε στα 300 μέτρα από το σπίτι μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες στα Βίλια, καθώς υπάρχει αναζωπύρωση της φωτιάς, που ξέσπασε χθες, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το πρωί της Τρίτης, η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε τηλεφωνικά στο «Καλοκαίρι #not» από τα Βίλια, όπου διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε στην Ελένη Τσολάκη:

«Είμαστε όλοι καλά, ευτυχώς. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αναζωπύρωση, από το σπίτι είναι στα 300 μέτρα η πρώτη εστία φωτιάς που βλέπω... Για την περιοχή μας δεν έχουμε μήνυμα εκκένωσης μέχρι στιγμής. Χθες το βράδυ ήρθε η αστυνομία και μας είπε να εκκενώσουμε προληπτικά. Ετοιμαστήκαμε, έβαλα πέντε πράγματα σε μια βαλίτσα... Σε περίπτωση που υπήρχε ανάγκη θα φεύγαμε...

Πριν μια ώρα ήταν πολύ καλύτερα, αλλά τώρα βλέπω αναζωπυρώσεις και ανησυχώ γιατί δεν έχουμε αυτή τη στιγμή εναέρια βοήθεια. Έχουμε δηλαδή, αλλά περνάνε αραιά, δεν είναι αυτό που ήταν πριν δύο ώρες.

Υπάρχει μεγάλη αναζωπύρωση αυτή τη στιγμή, μαύρος καπνός στα 300 μέτρα. Και όχι σε ένα σημείο, αλλά σε δυο - τρία. Ευτυχώς που φυσάει λίγο... Πονάει η ψυχή μου, δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Είναι τραγικό, εύχομαι να πάνε όλα καλά...».