Breaking News

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση πυροβολισμού σε βάρος 20χρονου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εξιχνιάστηκε, έπειτα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση πυροβολισμού σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούλιο του 2021.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως φυσικός αυτουργός 26χρονος ημεδαπός και ως συνεργός του 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για Επικίνδυνες σωματικές βλάβες, Παράνομη οπλοφορία και Συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 21-07-2021 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο 20χρονος κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δέχθηκε επικριτική παρατήρηση από τον 26χρονο, οδηγό έτερου οχήματος, αναφορικά με την οδηγική του συμπεριφορά, με αποτέλεσμα την πρόκληση επεισοδίου μεταξύ των δύο οδηγών κατά την διάρκεια του οποίου ο 26χρονος πυροβόλησε μία (1) φορά με πιστόλι τον 20χρονο στον αριστερό μηρό.

Σημειώνεται ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 30χρονος (συνοδηγός στο όχημα του δράστη) απέτρεπε σωματικά και λεκτικά τους συνεπιβαίνοντες στο όχημα του θύματος να επέμβουν για την αποκλιμάκωση του επεισοδίου ενώ στη συνέχεια διέφυγαν από κοινού με το αυτοκίνητο τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.