Breaking News

Ben Affleck - Jennifer Lopez: Παρακολούθησαν ταινία μαζί με τα παιδιά τους (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck απόλαυσαν, μαζί με τα παιδιά τους, εξωτερική προβολή ταινίας στο Λος Άντζελες.

Ο Ben Affleck έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner. Η Jennifer Lopez έχει δύο 13χρονα παιδιά, που είναι δίδυμα, τον Maximilian και την Emme, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony.


Σύμφωνα με τη Daily Mail - που δημοσιεύει τις σχετικές φωτογραφίες (περισσότερες στο βίντεο πιο κάτω) -, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (17/9) παρακολούθησαν την ταινία «School Of Rock» (2003), που προβλήθηκε στο Κρατικό Ιστορικό Πάρκο του Λος Άντζελες, στην περιοχή Chinatown.


Οι δυο τους είχαν κλέψει την παράσταση πριν λίγες ημέρες, όταν εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί του 78ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας...

Πηγή είπε στο People ότι ανυπομονούν να επιστρέψουν σύντομα στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. «Είναι πολύ ευγνώμονες για το διασκεδαστικό καλοκαίρι τους. Όλα έχουν να κάνουν με τη δουλειά τους, τους επόμενους μήνες. Ο Ben θα μεταβεί στο Τέξας τις επόμενες ημέρες. Η Jennifer ξεκινά γυρίσματα στον Καναδά τον Οκτώβριο», τόνισε χαρακτηριστικά.


Ο Ben Affleck θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ δράσης «Hypnotic», το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Robert Rodriguez.

Η ταινία «The Last Duel», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με το φίλο του Matt Damon, θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου 2021.

Τον Οκτώβριο, η Jennifer Lopez θα ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία δράσης «The Mother» - που σκηνοθετεί η Niki Caro -, η οποία αποτελεί την πρώτη ταινία στα πλαίσια της πολυετούς συμφωνίας της με το Netflix.

Επίσης, η Lopez ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την κωμωδία «Marry Me», που θα κυκλοφορήσει το 2022.


Η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός και ο 49χρονος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος είχαν αρραβωνιαστεί στο παρελθόν και χώρισαν πριν από 17 χρόνια περίπου, ενώ επανασυνδέθηκαν τον Απρίλιο του 2021.