Breaking News

Δανάη Μιχαλάκη για το γάμο της: «Δεν χρειαζόταν να γίνει όλο αυτό που έγινε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγο καιρό, στις 7 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων της, η Δανάη Μιχαλάκη - η τηλεοπτική Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες» - είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της, τον ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου...

Πριν το γάμο τους, οι δυο τους ήταν συχνά θέμα στις lifestyle στήλες. Μάλιστα, ρεπορτάζ εκπομπής τους ήθελε να παντρεύονται δύο μήνες νωρίτερα, με τη Δανάη Μιχαλάκη να δηλώνει τότε: «Άκουσα ότι παντρεύομαι, αλλά δεν πρόλαβα... Δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω!».

H πολυσυζητημένη... «μέλισσα» του καλοκαιριού βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μετά από σχετική ερώτηση του παρουσιαστή:

«Τώρα ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι για κάποιο λόγο πρέπει κάποιος να ασχοληθεί... Απλά πρέπει καμιά φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι ότι ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε να μιλήσει, θα το έλεγε και θα τα έβγαζε όλα στη φόρα...

Δε νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια, απλά καλό είναι να υπάρχουν και νομίζω ότι πια καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ αυτό σε μια ισορροπία γιατί, αν βγαίνω να τα λέω όλα, αυτό δεν είναι προσωπική ζωή.

Ήθελα να μείνει κλειστό όλο αυτό. Τελικά δεν έμεινε κλειστό, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός, αλλά το δέχτηκα, δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει όλο αυτό που έγινε...».

Μεταξύ άλλων, η Δανάη Μιχαλάκη αναφέρθηκε στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες», ενώ μίλησε και για τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» όπου, επιτέλους, θα υποδυθεί έναν κωμικό ρόλο. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.