Breaking News

ELIF: Επεισόδια 918 - 919 (Τέλος 4ου Κύκλου)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 6/9/21 - Επεισόδιο 918: Ο Τσαγκλάρ τηλεφωνεί στην Παρλά αλλά εκείνη δεν είναι στο δωμάτιο της. Το όνομά του στο τηλέφωνο το βλέπει η Βιλντάν αλλά δεν θυμάται που το έχει ξανακούσει και δεν δίνει μεγαλύτερη σημασία. Ο Τσαγκλάρ πιστεύει ότι η Παρλά δεν απαντάει επίτηδες. Η Ματσιντέ είναι θλιμμένη για το χαμό του Μουσταφά και θέλει να κάνει την τελετή της κηδεία του στην έπαυλη και για αυτό ζητάει από την Παρλά να αναβάλλουν για μια εβδομάδα τον γάμο. Ο Κερέμ συμφωνεί με τη μητέρα του αλλά η Παρλά διαμαρτύρεται έντονα. Η αντίδρασή της είναι υπερβολική και προκαλεί τη δυσαρέσκεια του Κερέμ και της Ματσιντέ.

Ο Κερέμ της λέι πως ο Μουσταφά ήταν σαν μέλος της οικογένειας και έχουν πένθος. Δεν μπορεί όμως να αλλάξει τη γνώμη της Παρλά. Η Παρλά επιμένει πως η Ματσιντέ υπερβάλει γιατί ο Μουσταφά ήταν ένας απλός υπάλληλος. Ο Κερέμ δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει αλλά η Παρλά δεν σταματά να μιλάει με ασέβεια. Ο Κερέμ έξαλλος της ζητάει να σταματήσει και φεύγει. Στο δωμάτιο του σκέφτεται ξανά την απόφαση που πήρε να παντρευτεί την Παρλά και νιώθει εγκλωβισμένος γιατί θα παντρευτεί μια κοπέλα με τον χειρότερο χαρακτήρα, που έχει συναντήσει ποτέ σε άνθρωπο. Τα αισθήματά της Ματσιντέ δεν διαφέρουν από του Κερέμ. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της θα παντρευτεί αυτό το κoρίτσι. Ο Σαφάκ σκέφτεται πως ήρθε η ώρα να κάνει πρόταση γάμου στη Ζουλιντέ. 

Ο Τσαγκλάρ τηλεφωνεί ξανά στην Παρλά και ζητάει χρήματα. Η Παρλά του λέει πως θα τον πληρώσει αλλά εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να την εμπιστευθεί. Η Παρλά του ζητάει να περιμένει και πως θα μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό του σύντομα. Όταν κλείνουν το τηλέφωνο, η Παρλά προσπαθεί να κάνει τη μεταφορά χρημάτων αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η υπομονή του Τσαγκλάρ εξαντλείται και της τηλεφωνεί ξανά. Της λέει πως έρχεται στην έπαυλη να τη δει και να πάρει τα χρήματα. Η Ματσιντέ μιλάει στη Σουρεγιά για τις ανησυχίες της. Νιώθει πως ο γιος της είναι στην άκρη ενός γκρεμού. Η Σουρεγιά της λέει πως ο Κερέμ αγαπάει την Παρλά και πως δεν πρέπει να ανησυχεί για εκείνον. Η Ελίφ επισκέπτεται τη Ματσιντέ στο δωμάτιο της και μιλάνε για τον Μουσταφά. Η Ματσιντέ της λέει πως ο Μουσταφά προσπαθούσε να βρει ένα μικρό κoρίτσι, που είναι πολύτιμο για εκείνη και πως πέθανε ενώ προσπαθούσε να εκπληρώσει την αποστολή του.

Ο Σαφάκ επισκέπτεται τη Ζουλιντέ στο μαγαζί και της λέει πως θέλει να της μιλήσει για κάτι πολύ σημαντικό. Της ζητάει να τον συναντήσει την επόμενη μέρα το απόγευμα. Ο Τσαγκλάρ πηγαίνει στην έπαυλη μεταμφιεσμένος ως κούριερ και η Βιλντάν ανοίγει την πόρτα. Ο Τσαγκλάρ της λέει πως έχει έναν φάκελο για την Παρλά που μπορεί να τον παραδώσει μόνο αν υπογράψει η ίδια. Η Βιλντάν του ζητάει να την ακολουθήσει στον δωμάτιο της Παρλά. Ο Τσαγκλάρ την ακολουθεί και έξω από το δωμάτιο της Παρλά ζητάει από τη Βιλντάν να του φέρει ένα στυλό γιατί δήθεν έχασε τον δικό του. Η Βιλντάν πηγαίνει στο γραφείο όπου βρίσκεται ο Κερέμ και ζητάει ένα στυλό για έναν κούριερ που θέλει να παραδώσει ένα φάκελο στην Παρλά. Ο Κερέμ της λέει πως θα τον πάει εκείνος και κατευθύνεται στο δωμάτιο της Παρλά.

Ο Τσαγκλάρ είναι με την Παρλά στο δωμάτιο της και ζητάει λεφτά και ανακαλύπτει πως εκείνη περπατάει και το κρατάει κρυφό από όλους για να την παντρευτεί ο Κερέμ. Ο Τσαγκλάρ απειλεί να πει τα πάντα στον Κερέμ. Η Παρλά στην αρχή αρνείται αλλά όταν καταλαβαίνει πως ο Τσαγκλάρ δεν αστειεύεται σηκώνεται και προσπαθεί να τον σταματήσει. Όταν μπαίνει ο Κερέμ στο δωμάτιο όμως η Παρλά είναι στο κρεβάτι της και ο Τσαγκλάρ κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Η Παρλά ζητάει από τον Κερέμ να της φέρει νερό και εκείνος πηγαίνει στην κουζίνα.  Η Παρλά ζητάει από τον Τσαγκλάρ να φύγει και εκείνος συμφωνεί αφού του δώσει το κολιέ που φοράει. Η Παρλά του το δίνει και ο Τσαγκλάρ φεύγει χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς...


Τρίτη 7/9/21 και Τετάρτη 8/9/21 - Επεισόδιο 919 (Α+Β Μέρος) (Τελευταίο 4ου κύκλου): Η Ματσιντέ είναι στο αστυνομικό τμήμα και ο αξιωματικός μοιράζεται μαζί της κάποιες σημαντικές πληροφορίες. Της λέει πως βρήκαν στο κινητό του Μουσταφά μια ηχογράφηση όπου ο Ταρίκ παραδέχεται όλα του τα εγκλήματα. Η Ράνα μιλάει με κάποιον κρυφά στο τηλέφωνο και του λέει πως αύριο αρχίζει η νέα της ζωή. Ο Ταρίκ δεν υποψιάζεται τα σχέδια της και τη φωνάζει για να φάνε. Στη συνέχεια ο Ταρίκ της λέει πως το καράβι θα είναι έτοιμο για να φύγουν την επόμενη μέρα. Οι ετοιμασίες για τον γάμο συνεχίζονται στην έπαυλη. Η Σουρεγιά είναι θλιμμένη. Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο και η Παρλά ενθουσιασμένη. Ο Κερέμ αν και παντρεύεται την Παρλά σκέφτεται μόνο τη Σουρεγιά. Ο Ταρίκ λέει στη Ράνα πως την εμπιστεύεται και θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή μαζί της. Κατευθύνονται στο λιμανάκι από όπου θα το σκάσουν με καράβι.

Η Αλέβ καταλαβαίνει πως ο Σαφάκ κάτι σχεδιάζει. Η Ζουλιντέ είναι στο μαγαζί και περιμένει να φτάσει η ώρα για να συναντήσει τον Σαφάκ αλλά κάποιος την παρακολουθεί από απόσταση. Η Αλέβ ψάχνει τα πράγματα του Σαφάκ και βρίσκει το δαχτυλίδι, με το οποίο σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη Ζουλιντέ. Είναι αποφασισμένη να τον εμποδίσει. Πηγαίνει στη Λεμάν και της λέει πως η Ζουλιντέ μένει στο σπίτι του Σαφάκ λέγοντας ψέματα πως η Ζουλιντέ δεν πληρώνει ενοίκιο και πως ο Σαφάκ της χάρισε το σπίτι. Η αστυνομία φτάνει στο λιμανάκι και συλλαμβάνει τον Ταρίκ. Η Ράνα είναι αυτή που έκανε την καταγγελία. Ο Ταρίκ οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και η Ράνα, έχοντας στην κατοχή της τις μετοχές της Χουμεϊρά, κάνει σχέδια για μια νέα ζωή. Η Ματσιντέ ενημερώνεται για τη σύλληψη του Ταρίκ και η Μελέκ μαθαίνει και εκείνη τα νέα. Η Μελέκ σκέφτεται πως τώρα μπορεί να φύγει από την έπαυλη με την κόρη της. Όλα είναι έτοιμα για τη γαμήλια τελετή και η Σουρεγιά ετοιμάζει τις βαλίτσες της να φύγει. Ο Κερέμ τη βλέπει αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα παρά μόνο να την κοιτάζει με θλίψη. 

Η Σουρεγιά φεύγει. Ο Σαφάκ συναντάει τη Ζουλιντέ και της ζητάει να τον παντρευτεί. Η Ζουλιντέ είναι ενθουσιασμένη αλλά δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Ο Εμιρχάν επιστρέφει σπίτι του αλλά ένα άγνωστός τον φωνάζει με το όνομά του. Η Λεμάν πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ, όπου μένει η Ζουλιντέ και προσλαμβάνει δύο άντρες για να βγάλουν στο δρόμο όλα της τα πράγματα. Η Μελέκ και η Ελίφ βρίσκονται έξω από την έπαυλη και κοντά στην ελευθερία τους αλλά ο άντρας του Ταρίκ, ο Ριζά στέκεται ξαφνικά μπροστά τους, έτοιμος να εκτελέσει την αποστολή του. Σημαδεύει τη Μελέκ με ένα όπλο. Η γαμήλια τελετή ξεκινάει και λίγο πριν ολοκληρωθεί ακούγεται ένας πυροβολισμός και όλοι τρομοκρατούνται. Η Παρλά από τον φόβο της στέκεται όρθια και όλοι τη βλέπουν και σοκάρονται. Η Μελέκ και η Ελίφ είναι και οι δύο στο έδαφος μετά τον πυροβολισμό ακούνητες...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ