Breaking News

Η Kaley Cuoco ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον δεύτερο σύζυγό της (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Kaley Cuoco - γνωστή από τις τηλεοπτικές σειρές "Οι Μάγισσες" και "The Big Bang Theory" - χώρισε από τον δεύτερο σύζυγό της, τον ιππέα Karl Cook, μετά από μόλις τρία χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι εξέδωσε κοινή ανακοίνωση την Παρασκευή. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δυο τους δήλωσαν στο People:

«Παρά τη βαθιά αγάπη και σεβασμό που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι οι δρόμοι μας έχουν οδηγήσει σε αντίθετες κατευθύνσεις. Και οι δύο έχουμε μοιραστεί τόσο μεγάλο μέρος του "ταξιδιού" μας δημόσια, οπότε, ενώ θα προτιμούσαμε να κρατήσουμε αυτή την πτυχή της προσωπικής μας ζωής ιδιωτική, θέλουμε να είμαστε μαζί στην αλήθεια μας. Δεν υπάρχει θυμός ή εχθρότητα, το αντίθετο. Πήραμε αυτή την απόφαση μαζί, μέσω τεράστιου σεβασμού και υπόληψης τους ενός για τον άλλον και ζητάμε να κάνετε το ίδιο, κατανοώντας ότι δεν θα μοιραστούμε πρόσθετες λεπτομέρειες και πως δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω».


Η Kaley Cuoco είχε παντρευτεί τον τενίστα Ryan Sweeting στις 31 Δεκεμβρίου 2013. Στις 25 Σεπτεμβρίου 2015 ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, το οποίο οριστικοποιήθηκε τον Μάιο του 2016.

Στα τέλη του 2016, η Cuoco ξεκίνησε σχέση με τον ιππέα Karl Cook, γιο του δισεκατομμυριούχου Scott Cook. Αρραβωνιάστηκαν στις 30 Νοεμβρίου 2017 - ανήμερα των γενεθλίων της Cuoco - και παντρεύτηκαν στις 30 Ιουνίου 2018, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.