Breaking News

Ετοιμάζει το νυφικό για το γάμο της η Δήμητρα Αλεξανδράκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Ιούλιο η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε ανακοινώσει στο Instagram ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί.

«Ο άνδρας των ονείρων μου... ο καλύτερος φίλος μου... την ημέρα των 31 γενεθλίων μου, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο, γνήσιο αρσενικό!», είχε γράψει στην ανάρτησή της, ανεβάζοντας και φωτογραφία με το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της...

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», όπου μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα για τον σύντροφό της.

«Την 1η Σεπτεμβρίου κλείσαμε ένα χρόνο σχέσης. Είναι ένας υπέροχος χρόνος. Είναι πολύ σπάνιο να βρεις κάποιον που να είναι άνθρωπος. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων στα μπουζούκια, στη Θεσσαλονίκη... Επέμεινε αρκετά, δηλαδή ήμουν διακοπές με φίλες μου και τον έβλεπα μπροστά μου... Ήταν να παντρευτούμε σύντομα, αλλά ετοιμάζω ακόμα το νυφικό, δεν είναι έτοιμο... Τον σύντροφό μου τον λένε Δημήτρη»,  είπε, μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε στην εκπομπή νυφικά, που φέρουν την... υπογραφή της.