Breaking News

Μαρία Κανελλοπούλου: Η διαφωνία της με το «εμπάργκο» στις σειρές του Φιλιππίδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Μαρία Κανελλοπούλου, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Ήλιος».

«Διαχειρίζομαι με δυσκολία τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού μου... Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, καταθλιπτικός, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους... Το αντιμετώπισα πολύ νέα και μάλιστα σε μια εποχή που ο ψυχίατρος ήταν μεγάλο ταμπού. Για χρόνια δεν έλεγα στους φίλους μου ότι πάω στον ψυχίατρο», εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Έκανα το εμβόλιο για τον κορονοϊό, αλλά στην αρχή φοβόμουν πάρα πολύ να το κάνω. Αυτός είναι και ο λόγος που συμπονώ τους ανθρώπους που φοβούνται».

Για την απόφαση των καναλιών να μην παίζουν τηλεοπτικές σειρές, στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Μαρία Κανελλοπούλου τόνισε:

«Όταν έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης η κάθε υπόθεση δεν μπορώ να καταλάβω πώς κόβεται μία σειρά, στην οποία έπαιζε ο Φιλιππίδης και ακόμα 50 άνθρωποι. Ο Φιλιππίδης την πληρώθηκε πάρα πολύ καλά τη δουλειά και τις επαναλήψεις και κόβεις ένα μικρό μεροκάματο από ανθρώπους που περιμένουν αυτό το μικρό ποσό δύο φορές τον χρόνο. Γι' αυτούς μπορεί να είναι πολύ μεγάλο και απαραίτητο αυτό το ποσό. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να δικάζονται μαζί και άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. Το βρίσκω λιγάκι υποκριτικό».