Breaking News

Ε. Ρουμελιώτη για την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε: «Αυτό το παιδί θα είναι για πάντα μέσα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το γιο της, Δημήτρη, τη σχέση της με τα δύο παιδιά του συζύγου της και την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε μίλησε - μεταξύ άλλων - η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

«Τα παιδιά του συζύγου μου τα θεωρώ παιδιά μου, γιατί τα γνώρισα μικρά και τώρα ο ένας είναι 18 και ο άλλος 16», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Την περασμένη χρονιά είχε αναφερθεί στην πικρή γεύση που της άφησε η προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί, με τον σύζυγό της. Η υιοθεσία τελικά δεν ολοκληρώθηκε.

«Αυτός που το πέρασε πιο δύσκολα όλο αυτό ήταν ο γιος μου, Δημήτρης, γιατί ήταν πολύ μικρός. Ήταν με ένα παιδάκι στο σπίτι,  με ένα αδερφάκι, οπότε το παιδάκι αυτό έφυγε ξαφνικά... Ο Δημήτρης νομίζω ότι πέρασε το μεγαλύτερο ζόρι. Και αν με ρωτήσεις για όλο αυτό που έγινε, κουβαλάω ενοχές για τον Δημήτρη, ότι δεν έπρεπε να του το κάνω αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα ξανασυναντηθούμε με αυτό το παιδί ως οικογένεια. Αυτό το παιδί θα είναι για πάντα μέσα μου, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θέλω να είναι καλά, αλλά δεν ελπίζω σε κάτι», εξομολογήθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Δείτε το βίντεο του Mega.