Breaking News

Η ενόχληση του Λευτέρη Γκιωνάκη για αφιέρωμα στον παππού του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Λευτέρης Παπανικολάου - Γκιωνάκης (εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη) για ένα ρεπορτάζ - ένα podcast διάρκειας 40 λεπτών - που αναφέρεται στον παππού του, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, είπε στην εκπομπή «Στούντιο 4»:

«Δεν έχω πρόβλημα με την καταγραφή των γεγονότων, δηλαδή να βγει ένας δημοσιογράφος και να πει αυτό και αυτό, αλλά θεώρησα ότι κάποια σημεία μέσα είχαν υπονοούμενα πολλά. Ήταν σαν ένα δικαστήριο που γίνεται 20 χρόνια μετά το θάνατό του και 35 χρόνια μετά από το σκηνικό...

Θεωρώ ότι υπάρχουν σημεία τα οποία είχαν έναν δόλο, άφηναν υπονοούμενα και είχαν μία ειρωνεία... Τότε, βέβαια, έδιναν ένα ελαφρυντικό στον άνδρα και πιο παλιά έδιναν περισσότερο. Αυτό είναι άλλο θέμα. Οι καιροί αλλάζουν και θα αντιμετωπιζόταν διαφορετικά τώρα αυτό.

Γίνονται πολύ σοβαρά πράγματα τώρα, για να βγαίνει στο internet ένα podcast διάρκειας 40 λεπτών, το οποίο αναφέρει μία υπόθεση που συνέβη πριν 35 χρόνια, 20 χρόνια μετά από το θάνατο κάποιου. Θεωρώ ότι δεν είναι πρέπον γιατί δεν είναι μια απλή καταγραφή...».