Breaking News

Η Τζούλια Νόβα μίλησε για την ανάρτηση με το σφυροδρέπανο: «Και κομμουνίστρια να είμαι, δεν έχουμε Δημοκρατία;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στην οποία πόζαρε, φορώντας μία μπλούζα με το σφυροδρέπανο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, μίλησε η Τζούλια Νόβα στο «Love it».

Η ξανθιά καλλονή, η οποία πριν λίγες ημέρες επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Ξεκίνησα να πάω μία βόλτα με μια καλή μου φίλη (η οποία κατάγεται και αυτή από την πρώην Σοβιετική Ένωση) για περπάτημα και ξαφνικά ζεστάθηκα. Της είπα, λοιπόν, να μου δανείσει ένα κοντομάνικο t-shirt που είχε μαζί της. Λίγο αργότερα έβγαλα μια αυθόρμητη φωτογραφία στη βόλτα μας γιατί μου άρεσε η στιγμή. Δεν αντιλήφθηκα ποτέ τι είχε πάνω στο t-shirt.

Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία και βλέπω πως ξεκινάει να γίνεται ένας χαμός στα σχόλια και στο Instagram μου, χωρίς να αντιλαμβάνομαι το γιατί. Αναστατώθηκα πάρα πολύ με όλα αυτά που διάβαζα. Δεν μου αρέσει καθόλου να προκαλώ. Δεν κατάλαβα πως από μία τόσο ωραία στιγμή που ήθελα να μοιραστώ έγινε όλο αυτό.

Για μένα όμως και τη φίλη μου, που μεγαλώσαμε στη Σοβιετική Ένωση, είχαμε πολλές ωραίες παιδικές αναμνήσεις από εκεί. Και στην τελική και κομμουνίστρια να είμαι, όπως έλεγαν στα σχόλια, δεν έχουμε Δημοκρατία; Ο καθένας δεν μπορεί να είναι ό,τι θέλει; Τι κακία υπάρχει; Τόση επίθεση για μια μπλούζα; Μια φωτογραφία; Δεν το πίστευα όλο αυτό που έγινε. Αναστατώθηκα και στεναχωρήθηκα πολύ».