Breaking News

Πέθανε ο Michael Constantine της ταινίας «My Big Fat Greek Wedding» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών, ο Αμερικανός ηθοποιός ελληνικής καταγωγής Μάικλ Κόνσταντιν (Michael Constantine), ο οποίος ήταν γνωστός για το ρόλο  του «Γκας Πορτοκάλος» στην ταινία «My Big Fat Greek Wedding - Γάμος αλά ελληνικά» (2002). Υποδύθηκε τον κινηματογραφικό πατέρα της «Τούλας» (Νία Βαρντάλος), ενώ επανέλαβε το ρόλο του στο «My Big Fat Greek Wedding 2» (2016). 

Σύμφωνα με το Variety, πέθανε πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου. Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε την είδηση ​​του θανάτου του στο Variety, αναφέροντας ότι πέθανε από φυσικά αίτια.

Η Νία Βαρντάλος έγραψε στο Instagram: «Ο Michael Constantine, ο μπαμπάς της οικογένειας του καστ μας και παντοτινός μας φίλος. Η συνεργασία μαζί του ήταν πλημμυρισμένη από αγάπη και διασκεδαστικές στιγμές. Θα εκτιμώ πάντα αυτόν τον άνθρωπο που έδωσε ζωή στον "Γκας". Μας χάρισε τόσο πολύ γέλιο και του αξίζει να αναπαυθεί τώρα. Σε αγαπάμε Michael».


Όπως αναφέρει η wikipedia, γεννημένος ως Γκας Ευστρατίου στις 22 Μαΐου 1927, στο Ρέντινγκ της Πενσυλβανία, ο Μάικλ Κόνσταντιν ήταν γιος της Ανδρομάχης (το γένος Φωτιάδου) και του Θεοχάρη Ιωαννίδη Ευστρατίου (εργάτης χάλυβα), και οι δύο μετανάστες από την Ελλάδα.

Ήταν γνωστός για το ρόλο του «Γκας Πορτοκάλος» στην ταινία «My Big Fat Greek Wedding» (2002).

Το 1970, πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ABC, «Room 222», για την οποία κέρδισε την ίδια χρονιά το βραβείο Primetime Emmy Β΄ Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά. Αναγνωρίστηκε και πάλι από τα βραβεία Emmy, καθώς και από τα βραβεία Golden Globe, τον επόμενο χρόνο.


Μετά την ολοκλήρωση του «Room 222», πρωταγωνίστησε ως δικαστής Matthew Sirota στο δικαστήριο της κωμικής σειράς του «Sirota's Court» το 1976, λαμβάνοντας τη δεύτερη υποψηφιότητά του για τη Χρυσή Σφαίρα. Ο Κόνσταντιν επανέλαβε το ρόλο του ως Γκας στο «My Big Fat Greek Wedding 2» (2016).



Με πληροφορίες από: wikipedia