Breaking News

Ετοιμάζεται να γίνει μαμά η Jennifer Lawrence - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η διάσημη ηθοποιός Jennifer Lawrence καταγράφηκε για πρώτη φορά σε φωτογραφίες μετά την είδηση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Cooke Maroney.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της 31χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της στο People.


Η Daily Mail δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες, που τη δείχνουν (χθες, Τετάρτη) με φουσκωμένη κοιλιά, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στην πόλη της Νέας Υόρκης, πριν σταματήσει τελικά για ένα γεύμα με μια φίλη της στο εστιατόριο και μπαρ Fanelli's Cafe.


Η σχέση της με τον Maroney ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018, λίγους μήνες μετά το χωρισμό της με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky τον Νοέμβριο του 2017.


Ο Cooke Maroney δεν έχει σχέση με το χώρο της υποκριτικής. Ασχολείται με έργα τέχνης και εργάζεται στην γκαλερί Gladstone της Νέας Υόρκης. Είναι γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ προηγουμένως είχε εργαστεί στην περίφημη γκαλερί Gagosian.



Τον Σεπτέμβριο του 2019 επιβεβαιώθηκαν οι φήμες περί γάμου τους, ο οποίος ολοκληρώθηκε υπό άκρα μυστικότητα τον επόμενο μήνα στο Ρόουντ Άιλαντ, με ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι, όπου βρέθηκαν 150 καλεσμένοι, ανάμεσά τους η Adele, η Cameron Diaz, η Emma Stone, η Kris Jenner, η Amy Schumer και η Ashley Olsen.

Τον περασμένο Ιούνιο του 2021 το ζευγάρι δεν έκρυβε την ευτυχία του, κατά την επίσκεψη στο Μουσείο Τέχνης της Νέας Ορλεάνης...