Breaking News

Kate Upton: Η φωτογραφία με την κόρη της και τον σύζυγό της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η 29χρονη Kate Upton είχε παντρευτεί στις 4 Νοεμβρίου 2017 τον αγαπημένο της και αθλητή του μπέιζμπολ Justin Verlander, σε μια ρoμαvτική τελετή που πραγματοποιήθηκε σε γραφική τοποθεσία της Τοσκάνης, στην Ιταλία.

To 2018, η πάντα όμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο και ο 38χρονος σύζυγός της καλωσόρισαν στη ζωή την κορούλα τους, που πήρε το όνομα Genevieve. Στις 7 Νοεμβρίου 2021 θα γιορτάσει τα 3α γενέθλιά της.


Το ζευγάρι έχει και έναν σκύλο ράτσας Μπόξερ, που ονομάζεται Harley.


Να σημειωθεί ότι η Kate Upton, που εξακολουθεί να εργάζεται ως μοντέλο, έγινε γνωστή για την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated, το 2013. Έχει εμφανιστεί σε εξώφυλλα πολλών περιοδικών, όπως GQ, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar και Vogue.

Έπαιξε σε ταινίες, με την τελευταία της εμφάνιση στον κινηματογράφο να καταγράφεται πριν τη γέννηση της κόρης της, στο «The Layover» (2017).

Η τελευταία συμμετοχή της στην τηλεόραση ήταν στο «Robot Chicken», όπου εμφανίστηκε στο επεισόδιο «Robot Chicken: Your Mouth Is Hanging off Your Face», το οποίο προβλήθηκε τον Ιούλιο του 2018.