Breaking News

«Έσβησε» στα 39 της η Sarah Harding (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, σε ηλικία μόλις 39 ετών, η Sarah Harding, η Αγγλίδα τραγουδίστρια, μοντέλο και ηθοποιός. Ήταν η πρώην τραγουδίστρια των "Girls Aloud".

Τον Αύγουστο του 2020, η Sarah είχε γνωστοποιήσει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, με τη νόσο να εξαπλώνεται στη συνέχεια και σε άλλα μέρη του σώματός της.

Σύμφωνα με το BBC, φέτος εξομολογήθηκε πως οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν θα έβλεπε τα Χριστούγεννα.

Τη λυπηρή είδηση ανακοίνωσε η μητέρα της, Marie, η οποία έγραψε την Κυριακή στο Instagram: «Με βαθιά θλίψη, μοιράζομαι σήμερα την είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Sarah πέθανε δυστυχώς. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Sarah με τον καρκίνο και ότι πάλεψε τόσο δυνατά από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα. Έφυγε ήσυχα σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Για τη Sarah σήμαινε τα πάντα και της έδωσε μεγάλη δύναμη και κουράγιο να ξέρει ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα ήθελε να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτή την τρομερή ασθένεια - ήταν ένα φωτεινό, λαμπερό αστέρι και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμόμαστε».


Η Sarah Nicole Harding, που γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1981, έγινε γνωστή στα τέλη του 2002, όταν πέρασε επιτυχώς από οντισιόν για το ριάλιτι "Popstars: The Rivals", κατά το οποίο κέρδισε μια θέση στη μπάντα κoριτσιών "Girls Aloud", μαζί με τις Cheryl Ann Tweedy, Nadine Coyle, Nicola Roberts και Kimberley Walsh.


Το γκρουπ πέτυχε είκοσι κορυφαία singles στο βρετανικό Top 10, από τα οποία τα 4 έφτασαν στο νούμερο ένα. Κυκλοφόρησαν έξι στούντιο άλμπουμ που είχαν πιστοποιηθεί ως πλατινένια από τη Βρετανική Φωνογραφική Βιομηχανία (BPI), δύο από τα οποία έφτασαν στο νούμερο ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ συγκέντρωσαν συνολικά πέντε υποψηφιότητες για τα Βραβεία BRIT. Το 2009, τα "Girls Aloud" κέρδισαν το "Καλύτερο Single" με το τραγούδι τους "The Promise".


Στις αρχές του 2013, το συγκρότημα διαλύθηκε. To 2015, η Sarah Harding κυκλοφόρησε το άλμπουμ "Threads", ενώ το 2017 ήταν η νικήτρια στο ριάλιτι "Celebrity Big Brother 20".

Επίσης, έπαιξε στη σειρά "Coronation Street", ενώ εμφανίστηκε και σε ταινίες, όπως: "Run for Your Wife" και "St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold", στις οποίες πρωταγωνίστησε.