Breaking News

Λίτσα Γιαγκούση: «Ένας πελάτης είχε ανεβεί στην πίστα και ήθελε να μου φιλήσει τα πόδια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής  «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία είχε γίνει γνωστή στο πανελλήνιο με τα τραγούδια της τη δεκαετία του '90. 

Η γοητευτική τραγουδίστρια ζει πλέον εκτός Αθηνών, στα Βίλια, όπου είχε περάσει δύσκολες στιγμές τον Αύγουστο, καθώς οι φλόγες από την πυρκαγιά στην περιοχή είχαν πλησιάσει το σπίτι της...

«Είχα πάρει μέρος στα καλλιστεία το 1981. Επηρεάστηκα από τις φίλες μου και δήλωσα συμμετοχή», σημείωσε η Λίτσα Γιαγκούση.

Και πρόσθεσε: «Για το τραγούδι "Όταν βλέπω αεροπλάνο" κάναμε γύρισμα 10 ώρες, πολύ γέλιο. Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε από τα γέλια».

«Δεν μετανιώνω που δεν έχω κάνει παιδί. Όχι ότι δεν ήθελα, απλώς έτσι έτυχε. Δεν μου λείπει, ίσως γιατί διοχετεύω την αγάπη μου στα ζωάκια. Έχω πολλά ζωάκια, σκυλάκια και γατάκια. Σκεφτόμουν να υιοθετήσω παιδάκι, αλλά τώρα δεν είμαι σε φάση που θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο», δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Mου έχει συμβεί να μου πετάξει συνάδελφος τα πράγματα από το καμαρίνι. Έπαθα σοκ. Στη συνέχεια με αυτή την κοπέλα γίναμε φίλες», ανέφερε στην εκπομπή του Mega.

Και αποκάλυψε: «Πριν πολλά χρόνια είχα κερδίσει (στο στοίχημα) 70 εκατομμύρια δραχμές. Είχα παίξει με δύο φιλαράκια. Όταν έμαθα ότι κέρδισα ήμουν στον Καναδά».

«Με τον Μανώλη γνωριστήκαμε πριν πολλά χρόνια, πριν γίνω τραγουδίστρια», είπε για τον σύντροφό της.

«Μου έχει συμβεί σε live εμφάνιση να ανεβεί πελάτης στην πίστα και να θέλει να μου φιλήσει τα πόδια. Ήταν λίγο αστείο και άβολο», εξομολογήθηκε η Λίτσα Γιαγκούση.


Να σημειωθεί ότι η Λίτσα Γιαγκούση είχε εξομολογηθεί πριν λίγους μήνες: «Είχα υποστεί σeξουαλική παρεvόχληση. Έγινε ένα "πέσιμο" στα παρασκήνια, που ήταν και άγαρμπο, τη στιγμή που ετοιμαζόμουν να βγω στην πίστα. Βγήκα στην πίστα κι έτρεμα. Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία μας, ενώ είχαμε κλείσει και για την επόμενη σεζόν. Μπορεί να έφταιγε αυτό το περιστατικό».