Breaking News

Α. Μπουρδούμης: «Δεν ήταν εύκολο να συνεργάζομαι με τον Π. Φιλιππίδη ενώ ήξερα τι είχε κάνει στη γυναίκα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», όπου μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη την περασμένη σεζόν στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε στη Μπέττυ Μαγγίρα:

«Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλίππιδη εκείνη την περίοδο. Κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι, όταν κλείνεται μια δουλειά στην τηλεόραση, δεν γνωρίζεις το ακριβές καστ... Μάλιστα, στη συγκεκριμένη σειρά, στο "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο", ήξερα ότι έχει κλείσει ένας άλλος πρωταγωνιστής σε αυτό τον ρόλο, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Περίπου δέκα μέρες πριν μπω για γύρισμα αυτό άλλαξε. Δεν υπήρχε το θέατρο και έπρεπε να δω τι θα κάνω. Η γυναίκα μου ήταν λεχώνα οπότε έπρεπε να δουλέψω. Γνώριζα ό,τι είχε γίνει και κατήγγειλε η ίδια. Είχαν γίνει πριν τη γνωρίσω.

Ήταν δύσκολη η θέση μου, υπήρχε μια αμηχανία και από τους δυο μας γιατί είχε τύχει να δουλέψω πολύ παλαιότερα σε δικό του θίασο, οπότε είχα μια γνωριμία. Από εκεί και ύστερα γίνονταν τα γυρίσματα και προσπαθούσα να κρατήσω χαμηλούς τόνους, να κάνω τη δουλειά μου και τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Να μη δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στη δουλειά, να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και ήταν κι ένα πράγμα το οποίο κανείς δεν γνώριζε.

Όταν άρχισε να σκάει η υπόθεση, σαφώς τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Είχε προηγηθεί βέβαια μια προσωπική κουβέντα μεταξύ μας. Δεν έχει σημασία τι ειπώθηκε, ήταν μεταξύ μας για τη σχέση που έχουμε στη δουλειά... Δεν ήταν εύκολο για μένα και όσο πέρναγε ο καιρός, ακόμα και όταν αποχώρησε από τη σειρά, δυσκολευόμουν ακόμα περισσότερο.

Ανακούφιση αισθάνθηκε η γυναίκα μου και όλα τα κoρίτσια που είχαν το θάρρος να βγουν μπροστά και να μιλήσουν για ό,τι τους συνέβη. Ήταν μεγαλειώδες όλο αυτό που συνέβη».