Breaking News

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Το «3,2,1», η αλλαγή σελίδας στη ζωή της και το «Dancing with the Stars» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρίνα Λαμπροπούλου είχε ξεχωρίσει με την ομορφιά της και την παρουσία της ως χορεύτρια και παρουσιάστρια στην εκπομπή «3,2,1» του ANT1, ενώ αργότερα είχε συμμετάσχει και σε σειρές όπως «Τα φιλαράκια» και «Πάτερ Ημών». 

Στη συνέχεια είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πέρασε κάποια χρόνια στην Καβάλα, όπου εργαζόταν ως καθηγήτρια χορού. 

Το 2018 επέστρεψε στην Αθήνα, ενώ είχε αποκαλύψει ότι έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της και πατέρας του γιου της. «Η ζωή δεν μας τα έφερε όπως θα θέλαμε. Ο πατέρας του παιδιού μου πέθανε πριν από δύο χρόνια, από ανεύρυσμα εγκεφάλου, στα 47 του», είχε δηλώσει τότε η Μαρίνα Λαμπροπούλου...

Η Μαρίνα έχει κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή της και άνοιξε σχολή χορού, ενώ θα βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the Stars».

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε για τη ζωή της, το γιο της και τα επαγγελματικά της.


Το βιογραφικό που δημοσίευσε το Star για τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, με αφορμή τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the Stars»:
 
Ξεκίνησε χορό σε ηλικία 5 ετών, αφού, σχεδόν καθημερινά, έβλεπε τη μητέρα, χορεύτρια κλασικού χορού, να χορεύει μέσα στο σπίτι. Είναι ιδιοκτήτρια σχολής κλασικού και σύγχρονου χορού & Pilates Reformer studio. Είναι δασκάλα χορού, χορεύτρια, χορογράφος και Pilates instructor. Μέλος της Βασιλικής ακαδημίας χορού του Λονδίνου (Royal academy of dancing) – ISTD (Imperial society teachers of dancing). Τα πρώτα βήματα στο χορό, της τα έδωσε η σπουδαία δασκάλα χορού και πρώην διευθύντρια της Λυρικής σκηνής, Άννα Πέτροβα.

Είναι κάτοχος του επαγγελματικού πτυχίου από το Υπ.Πολιτισμού "ISADORA DUNKAN". Έχει χορέψει και έχει παίξει σε musical και οπερέτες, όπως τα «Grease» «Chicago», «Goodbye girl», «Eρωτόκριτος». Συμμετείχε σε ομάδες Σύγχρονου χορού και Flamenco.

Το 2018 χόρεψε σύγχρονο χορό με ΑΜΕΑ και επιθυμία της είναι να φτιάξει τη δική της ομάδα χορού. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του «Ωδείου Αθηνών» και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.