Breaking News

Ν. Μποφίλιου: «Από τότε που γεννηθήκαμε μας έχουν διδάξει ότι οι «αλυσίδες» είναι απαραίτητο αξεσουάρ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Νατάσσα Μποφίλιου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή DOT, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά της, τη ζωή της και την οικογένειά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη viral ατάκα «Ανήκω μόνο στον εαυτό μου, ρε!», που είπε σε συναυλία της στο Βεάκειο, με αφορμή την τραγική ιστορία της Καρολάιν, ενώ σχολίασε τις στερεοτυπικές ερωτήσεις σχετικά με τα παιδιά. Μεταξύ άλλων, είπε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη:

«Από τη στιγμή που ξυπνάμε μας μαθαίνουν να ανήκουμε κάπου και όχι με την καλή έννοια. Την "αλυσίδα" δεν θα έπρεπε να την αντέχουμε από κανέναν. Από τότε που γεννηθήκαμε μας έχουν διδάξει ότι οι "αλυσίδες" είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την πορεία της ζωής. Εμείς πρέπει να δώσουμε αυτή τη μάχη τώρα και να σπάσουμε αυτούς τους δεσμούς που μας συνδέουν με αυτό το άρρωστο παρελθόν, τα κατάλοιπα, τα στερεότυπα ...

Ένα από αυτά τα στερεότυπα είναι και το "Δε θα κάνεις ένα παιδί;". Απαντώ "Δεν σε  αφορά!"... Λατρεύω τα παιδιά. Πραγματικά τα λατρεύω και έχω και φανταστική σχέση μαζί τους. Ωστόσο ζούμε σε μία εποχή, στην οποία υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που αγωνίζονται να κάνουν παιδιά, είναι ένα όνειρο ζωής που έχουν και δεν μπορούν να το καταφέρουν για λόγους υγείας και διάφορους άλλους. Πόσο άβολα κάνεις τον άλλον να νιώσει εκείνη την ώρα όταν τον ρωτάς "Πότε θα κάνεις παιδί;"...».

Δείτε τη συνέντευξη.