Breaking News

Ν. Σερέτη: «Φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του, δεν ήθελα να βιώσει όσα βίωσα εγώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία εξομολόγηση ψυχής, η ηθοποιός Νίκη Σερέτη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το αύριο μας ανήκει», δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»:

«Απείχα από την τηλεόραση, καθώς μου έρχονταν συνέχεια ρόλοι που εστίαζαν στο χρώμα μου κι αυτό με κούρασε... Στο βιογραφικό μου, που έχει το google, αναφέρομαι ως η πρώτη μιγάδα Ελληνίδα ηθοποιός και μακάρι να άνοιξα το δρόμο για τα παιδιά της επόμενης γενιάς. Χαίρομαι που το MEGA είναι ένα ανοιχτό κανάλι, που αγκαλιάζει και τη δική μου διαφορετικότητα, παλαιότερα δεν ήταν τόσο εύκολο.

Στην ηλικία μου δε θα έκανα παιδί γιατί ένα παιδί χρειάζεται αντοχές. Απωθούσα την ιδέα ενός παιδιού, καθώς έχω γαμοφοβία, ενώ έχω και κάποια θέματα με τις σχέσεις. Με έλκυαν οι νάρκισσοι που χρειάζονταν ντάντεμα, αλλά θέλω πλέον να νταντέψουν κι εμένα.

Κακοποιητικές συμπεριφορές, ως γυναίκα, συνάντησα μόνο στον επαγγελματικό μου χώρο. Ο θαυμασμός για κάτι εξωτικό και διαφορετικό μπορεί να γίνει αρρωστημένος και ενοχλητικός.

Με το δίδυμο αδελφό μου μεγαλώσαμε με ανάδοχη οικογένεια. Χρειάστηκε να φροντίσω την ανάδοχη μητέρα μου ως το τέλος. Δεν ζει ούτε ο βιολογικός μου πατέρας και δεν τον έχω ζήσει ποτέ στην καθημερινότητά μου. Δεν έχω συναντήσει ποτέ τη βιολογική μου μητέρα και δεν ήμουν ποτέ σίγουρη εάν ήθελα να την αναζητήσω... μέσα μου όλα αυτά είναι τακτοποιημένα.

Στο σχολείο ήμουν μοναχική, στο τελευταίο θρανίο, δεν με έκανε κανείς παρέα, αδύνατη, με γυαλάκια, ένα παιδάκι αδιάφορο. Υπήρξε bulling, διάφορα πράγματα που τρυπούσαν την ψυχούλα μου και τα έπαιρνα μέσα μου...

Ένας λόγος που φοβόμουν παλαιότερα να κάνω παιδί είναι γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του και σε τι κόσμο θα το φέρω. Δεν ήθελα να βιώσει όσα βίωσα εγώ...

Κάποια στιγμή με έβλεπα στον καθρέφτη και δεν μου άρεσα. Δεν με ήθελα, αλλά χαίρομαι που τα πέρασα όλα αυτά. Πριν από μία δεκαετία, αφού τελείωσα την ψυχοθεραπεία και στάθηκα στα πόδια μου χωρίς πατερίτσες, άρχισα να με βλέπω πιο καθαρά».

Δείτε το βίντεο του Mega.