Breaking News

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Εξοργίστηκα, δεν εκνευρίστηκα απλά...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Μακρυγιάννη είχε ξεσπάσει - μέσω stories που ανέβασε στο Instagram -, καθώς εξοργίστηκε με δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν στον τίτλο ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ενώ είχαν στην ανάρτηση φωτογραφία από τα backstage της σειράς «Ήλιος».

Η όμορφη ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το παραπάνω θέμα. Συγκεκριμένα, είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:

«Εξοργίστηκα, δεν εκνευρίστηκα απλά... Εντάξει, ξεκινάει ένας το κάνει... Δεν ασχολήθηκα έτσι κι αλλιώς με το συγκεκριμένο. Με ενόχλησε ότι αυτό διέρρευσε σαν είδηση και την πήραν πάρα πολλά sites. Μέχρι και σε αθλητικό site το είδα. Βγαίνει μια τέτοια είδηση με τίτλο "Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού"... Γιατί το αναπαράγεις με αυτόν ακριβώς τον τρόπο;

Οι δικοί μου άνθρωποι, ευτυχώς, βλέπουν τον "Ήλιο" και είχαν καταλάβει ότι η φωτογραφία είναι από τη σειρά.... Το να προσπαθείς να καρπωθείς κλικ και δημοσιότητα στο site σου, από ένα όνομα και από ένα θέμα, το οποίο είναι τόσο ευαίσθητο τον τελευταίο καιρό...

Κάποια πράγματα νομίζω πως ήρθε η ώρα να σταματήσουν... Δεν με ενοχλεί μόνο αυτό. Δηλαδή, εν έτει 2021, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το παπαρατσικό...».

Δείτε το βίντεο.