Breaking News

Ο. Παπασπηλιόπουλος: «Νόμιζα ότι καταστρέφομαι... Δεν έκλαψα αλλά απογοητεύτηκα, ένιωθα άχρηστος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του «The 2Night Show», ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καλλιτεχνική του πορεία, τα εφηβικά του χρόνια και το ρόλο που παίζει ο έpωτας στη ζωή του.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην τηλεόραση, στην επιτυχημένη σειρά του ΑNT1, «Άγριες Μέλισσες», μετά από περίπου 10 χρόνια απουσίας.

«Ως αποτυχία μου θεωρώ την πρώτη φορά που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο και ήταν πολύ νωρίς, 15-17 χρόνια πριν. Άκουγα πως ήμουν "κακός" σε αυτό που έκανα. Στο ξεκίνημά μου ήταν λίγο πιο γενναιόδωροι. Μετά την πρώτη πενταετία, που άρχισα να γίνομαι πιο γνωστός, δέχτηκα πολύ άσχημες κριτικές. Στην αρχή νόμιζα ότι καταστρέφομαι κι ότι η υπόληψή μου έχει πάθει κάτι... Δεν έκλαψα, αλλά απογοητεύτηκα και θύμωσα τρομερά, ένιωθα άχρηστος... Ταυτόχρονα ένιωθα και ο καλύτερος και σκεφτόμουν "Πώς είναι δυνατόν να με προσβάλλουν μ' αυτόν τον τρόπο;"», εξομολογήθηκε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Δείτε τη συνέντευξη.