Breaking News

Τα καλύτερά μας χρόνια: Επεισόδια 59 - 60 (πρώτα 2ης σεζόν)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 28/9/21, στις 23:00 - Επεισόδιο 59 - «Η λήθη»: Ένας ουρανοκατέβατος άστεγος εμφανίζεται στην αλάνα και αναστατώνει τα παιδιά, γιατί δεν ξέρει ούτε ποιος είναι ούτε τι κάνει εκεί. Ο Άγγελος κλέβει φαγητό και του πηγαίνει, γεγονός που δημιουργεί μια σειρά παρεξηγήσεων στο σπίτι.

Καθώς τα ψώνια κάνουν φτερά από το ψυγείο, οι υποψίες πέφτουν στην Ερμιόνη, η οποία τελευταία ξεχνάει όλο και πιο πολύ. Το ενδεχόμενο να «τα έχει χάσει» εντελώς προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια και απελπισία στην ίδια. Κι ενώ η αλάνα κινδυνεύει πάλι να απαλλοτριωθεί, μια από μηχανής δικηγόρος δίνει λύση και στο πρόβλημα της γειτονιάς και στο μυστήριο του αγνώστου...

Guests: Γιώργος Κωνσταντίνου (Ματθαίος Κοέν), Πηνελόπη Μαρκοπούλου (κ. Κοέν), Γιάννης Νικολάου (δρ. Παπασωτηρίου), Σταμάτης Κακαβελάκης (εργάτης), Στέλιος Κεχριώτης (εργάτης).


Πέμπτη 30/9/21 - Επεισόδιο 60 - «Το πραξικόπημα»: Το πραξικόπημα του Ιωαννίδη βρίσκει τους Αντωνόπουλους άνω κάτω, καθώς η Μαίρη θέλει να επισκεφτεί τη Νανά στη Θεσσαλονίκη κι ο Στέλιος διαφωνεί. Ο Αντώνης ψάχνει τη Μάρθα στο σπίτι του Μανιά κι η Πελαγία έχει αναλάβει να βοηθάει την Ερμιόνη στην μπουτίκ.

Κι ενώ ο Στέλιος το φυσάει και δεν κρυώνει που η Μαίρη τον εγκατέλειψε, ο Δημήτρης αναλαμβάνει να τον διασκεδάσει στο μπαρ «Εγώ κι Εσύ». Ο Στέλιος κουβαλάει μαζί του μια τσάντα με χρήματα της δουλειάς, την οποία ξεχνάει εκεί, γεγονός που περιπλέκει την ιστορία και τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Την ίδια ώρα ο Άγγελος αποφασίζει να το σκάσει και να πάει στην Κρήτη...

Guests: Βλαδίμηρος Γιαννακάκος (Αστυνομικός), Μάνια Γκουργιώτη (Άννα), Εύα Ζύγκιρη (Λάουρα), Πέρης Μιχαηλίδης (Αριστείδης Μανιάς), Άρης Σταύρου (Αστυνομικός), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα).


Για την αρχική σελίδα "Τα καλύτερά μας χρόνια" πατήστε ΕΔΩ