Breaking News

Πάτρα: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για διακεκριμένες κλοπές

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στην Πάτρα για διακεκριμένες κλοπές. Εξιχνιάστηκαν συνολικά οκτώ κλοπές σε οχήματα και πρατήρια υγρών καυσίμων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθησαν, προχθές (12/9/2021) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τέσσερις ημεδαποί και συγκεκριμένα (ένας άνδρας και τρεις γυναίκες, ανάμεσα τους και μια 17χρονη ανήλικη), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, την 11/9/2021 το απόγευμα, ο άνδρας ενεργώντας από κοινού με μια από τις ενήλικες γυναίκες, μετέβησαν σε περιοχή της Πάτρας και αφαίρεσαν από σταθμευμένο δίκυκλο, μικρό χρηματικό ποσό, τρεις τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

Στην συνέχεια οι τρεις γυναίκες μετέβησαν σε δυο πρατήρια υγρών καυσίμων και χρησιμοποιώντας τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες, πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές, αξίας (122) ευρώ.

Στο πλαίσιο μεθοδικών ερευνών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ταυτοποίησαν τα στοιχεία των τεσσάρων δραστών, τους οποίους εντόπισαν στις οικίες τους προχθές και τους συνέλαβαν.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι ο συλληφθείς άνδρας ενεργώντας από κοινού με μια από τις ενήλικες συλληφθείσες, είχαν διαπράξει από την 30/7/2021 έως την 9/9/2021, ακόμη πέντε κλοπές σε οχήματα (εκ των οποίων μια απόπειρα), από τα οποία είχαν αφαιρέσει συνολικά (600) ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες, έγγραφα, γυαλιά και κλειδιά.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών εντόπισαν μέρος των κλεμμένων αντικειμένων κοντά στις οικίες των δραστών, τα οποία κατασχέθηκαν, αναγνωρίστηκαν από τους νόμιμους κατόχους τους και τους αποδόθηκαν.

Οι τρεις ενήλικοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.»